hits

Hvor viktig er det for deg?

Hvor viktig er din helse for deg? Hvor mye ønsker du en sterkere, sunnere og friskere kropp? Hvor hardt er du villig til å jobbe for å nå din målsetning? Alle unnskyldninger er hørt før, og faktum er at hvis du vil det nok så finner du en måte, hvis ikke, så finner du en unnskyldning! Det er ditt valg :)Ta ansvar for egen kropp, helse og humør - la denne lørdagen bli en aktiv og herlig lørdag! Jeg sier ikke at du skal spurte til treningsenteret, men ta noen smarte valg i dag, og prøv å gjør dagen litt mer aktiv. Ta sykkelen ned til cafebesøk med veninnene, gå en tur i ettermiddag, la bilen stå og gå til butikken for å handle. Det er små ting som til slutt vil utgjøre en stor forskjell. Og for all del, får du til en skikkelig treningøkt denne helgen, så er det ingenting som er bedre enn det ;)

Nyt lørdagen kjære lesere, jeg har en turavtale med denne lille sjarmøren ;)Smiiil Maren

3 kommentarer

Den quoten ligger det SÅ mye sannhet i, uansett hva slags tema man omtaler. Ja, såklart ikke alt er like lett å utføre - men hvis man virkelig VIL, så klarer man det. Da finner man en vei :)

Ha en flott lørdag du også! Jeg skal prøve å få med sambo ut på en morgensykkeltur.. ikke så lett å få han opp av senga :p Men han kan hvis han vil :D

Du er alltid så motiverende! :) Er det din hund? Såååå nydelig :)

Tonje: Den er nok bare på lån desverre. Jeg er så heldig å ha den lille rakkern her frem til tirsdag. Nyter hvert minutt :):)

Skriv en ny kommentar