hits

Denne ukens matgleder!!

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker mat!! Sunn, næringsrik, fargerik, og smakfull mat. Jeg elsker å lage mat, og koser meg på kjøkkenet. Denne uken har det blitt mye forskjellig på menyen, her kommer litt matinspirasjon til dere fra denne uken:

Håper dere synes noe av dette var frisende, og kanskje fikk du dere også litt inspirasjon til neste ukes matlaging! Jeg ønsker dere alle en super deilig lørdagskveld. For min del blir det en rolig kveld, med gode venner, et glass vin i hånden, deilig snacks på bordet og en god film på tv! Deilig med en rolig lørdag :)

Maren

20 kommentarer

Mmmm, det så godt ut :D

Kjempefin blogg :)

Blir kjempe glad for ein kommentar tilbake <3

Ååå, så mye godt! Utrolig inspirerende med slike innlegg. Tusen takk. Den bloggen din altså, den er bare så utrolig herlig.

Yummy, alt så kjempesunt og godt ut! :)

Takk for mange deilige tips, du er så flink!!

Måltidet med foccatiaen, hva er det for noe? Så skikkelig godt ut:D

Tuuusen tusen takk, dette trengte jeg nå! :)

Åh, den maten så himmelsk ut! :) Så utrolig fargerikt, sunt og godt. Virkelig en inspirasjon til, ikke bare neste uke, men resten av året!

Håper du hadde en superfin lørdagskveld :)

Mmm, alle bildene gikk i matinspirasjonsmappen min :)

Hvis det ikke hadde vært for at jeg sitter å spiser nå hadde jeg blitt skikkelig sulten

Ha en finfin dag :)

Ser kjempe godt ut, nå ble jeg sulten igjen;) ha en fin søndag:)

holder du deg til en viss menge kalorier og protein og sånn? eller spiser du bare såmye du vil i løpe av en dag uten å tenke noe åver kalorier og proteiner?

du vill inte slänga in noen tips på bra løpemusikk, fantasin min børjar ta slut:-) nå trur jeg at jeg har løpt til den samma musikken i noen månader..

Dette så veeldig fristende ut - friske farger er jo til å spise opp ;)

Mye bra inspirasjon i dette vedlegget. Når det gjelder frokost, er ikke jeg noe havregrøt menneske, så jeg prøver å finne andre løsninger som holder meg mett og er ok sunt. Hva syns du om dette produktet: http://axa.no/Vara-produkter/Flingor--musli/Havre-Flakes/

Når det gjelder kostholdsplaner, kan du utvilke det til kunder som ikke bor på sørlandet også?

hva lagte du dressingen av??? :D

Mmm, her var det mye godt:)

Maylen: Det gjør jeg :) Send meg en mail dersom du er interresert! M

stine: Jeg teller ikke kalorier, og aner ikke hvor mye gram proteiner, karb og fett jeg får i meg. Jeg er bevisst på å spise mye proteiner, og reduserer litt på karbohydratene. Ellers spiser jeg etter sultfølelse og energinivå :)

Skriv en ny kommentar