hits

Super sunne knekkebrød!!

Good morning sunshine!

Hvordan går det med dere? I dag har jeg en god gammel slager til dere. Jeg får mange tilbakemeldinger fra dere at mange synes det er vanskelig å finne et alternativ til brød, og mange synes det er vanskelig å vite hvilke knekkebrød som er ok på næringsinnhold. Mitt enkle svar da er rett å slett at du baker dem selv! Da vet du akkurat hva du får i deg, og at du får i deg det du trenger. Jeg har en super oppskrift som jeg har benyttet selv flere ganger, og som jeg virkelig vil anbefale dere å teste ut.Denne oppskriften er nok til 2 hele stekeplater.

Rør sammen alle ingrediensene. Smør blandingen så jevn som mulig ut på bakepapir med en slikkepott og lag passende ruter med slikkepotten. Pass på at blandingen ikke blir for tykk.

Stekes med varmluft, ca 185 grader i ca 40 minutter. Det kan være lurt å åpne ovnsdøren underveis og slippe ut litt damp. Hvis ikke knekkebrødene er helt harde etter endt steketid, lar du dem bare stå lenger.

Nyt dagen, og kos dere med knekkebrødene! Jeg anbefaler proteinrikt pålegg som egg, skinke eller makrell i tomat. Sunt og godt :)

Maren

 

13 kommentarer

blander man 1ss med honning i vannet blir det veldig god smak på knekkebrødene :)

Den oppskrifta bruka ej også, den ee so god! Namnam :-D

De er helt fantastisk gode! Blir aldri lei :-)

Kan også ha i kyllingbuljong, lager god smak slik som honninga gjør! :) Kjempegode knekkebrød!! Topp blogg!

Mette: Takk for tips, det skal jeg teste ut ;)

Vet noen ca hvor mange kcal de inneholder? Nina

Hvor lenge kan disse knekkebrødene ligge? Og hvordan oppbevarer du dem:-)?

Lena: Mine ligger ofte i flere uker, men det er kun når jeg lagder trippelporsjon. Hvis ikke blir det spist opp rimelig fort, de er jo så gode. hehe :) Oppbevarer dem i en tett boks :)

Hvor mange slike knekkebrød er en ok porsjon å spise til frokost, lunsj?

Sisi: så mange du trenger for å bli mett :) For meg er det som oftest 4-5

Har laget knekkebrødene dine i dag, kjempegode. Men lurer på hvor mange kcal de inneholder

Margaret: Det aner jeg ikke :) Jeg har aldri tellt kalorier , så det bryr jeg meg ikke så mye om. Går sikkert ann å finne det ut ved å legge inn ingrediensene i et regneark på nettet eller på em app, men det har jeg aldri gjort så jeg kan ikke svare deg desverre :)

Skriv en ny kommentar