hits

Reisefeber!!

Etter en hel kveld i sengen i går med filmer, sjokolade, is og kos var energien på topp i dag morges. Jeg fikk unna en kardioøkt på tredemølla og litt beintrening  i dag morges, deilig måte å starte søndagen på! Et tomt treningsenter, og brutalt høy musikk - herlig!! Siste del av kondisjonsøkten fikk jeg selskap av søte Mariann, utrolig hvor mye fortere tiden går når man har noen å skravle med! Nå er jeg tilbake i senga, og på film nr to for dagen. Tv på soverommet er nok det beste og det verste som har hendt meg! Jeg kommer til å bli verdens slappeste person. Jeg kan ikke tenke meg å gjøre noenting annet enn å ligge rett ut i senga å se på film. Er det ikke det søndager egentlig er til for? Det er hvertfall min plan resten av dagen, seng, film og total avslapning! Deilig :)Jeg ligger her å vurderer å bestille en sydentur i i juli! Jeg får så reisefeber av å se alle feriebildene som blir postet på både twitter, facebook og diverse blogger for tiden. Jeg må få bestillt meg en tur. Nå er spørsmålet bare, hvor bør man dra? Jeg er litt lysten på Hellas, men veldig åpen for forslag! Alt jeg trenger er sol, sommer, varme, et deilig hotell og en lang lang hvit sandstrand.

HVA ER DINE FERIEPLANER I SOMMER??

Smiiil M

12 kommentarer

Jeg skal til Tyrkia neste uke, anbefaler virkelig å dra dit!! Jeg har vært der tre ganger før, og elsker det stedet. Så flink du er som trener på en søndag, jeg skal snart ut å gå en søndagstur og kanskje en spinningtime senere!

Så deilig! Nå fikk jeg lyst til å ligge i senga og se på film

Hellas er perfekt! Jeg anbefaler Kreta, eller zachyntos

Vi drar til kefalonia om en uke. Det er en gresk øy, som skal være en av det vakreste;) De har bl.a en strand der som er kåret til topp ti i hele verden, og filmen captein Corelli`s Mandolin er spilt inn der! Var absolutt det stedet som fristet mest da vi skulle bestille oss sydentur;-) Lykke til med valget;)

Hørtes ikke feil med en ferie, nei! Jeg er veldig glad i Portugal, Albufeira er et helt fantastisk sted :-)

Jeg skal selv til Tyrkia, Alanya neste tirsdag og blir i minst to uker, har ikke billett hjem enda. Jeg personlig elsker meg der nede, du har litt av alt, kultur, shopping, fest, avslapping, "spa" osv. Veldig deilig, også er det så fint der nede!

Vil på det varmeste anbefale Kroatia - Brac - et helt fantastisk sted :)

Søndager er til for å gjøre akkurat hva man vil! Og det jeg vil i dag er å bli frisk, derfor ligger jeg rett ut ;) Jeg og kjæresten skal til Platanias i Kreta. Vi har vært der før og det er et fint sted å være, du må prøve å kjøre go cart der! Kjempegøy, og du får kjøre akkurat så hardt og hensynsløst som du bare vil! ;)

Anbefaler Barcelona - der får du absolutt alt!! Sol, Strand, deilig mat, vin og shopping!

<hei!

Hvis du skal bestille til Hellas ville jeg ventet til etter omvalget den 17.Juni!

Ellers kan jeg anbefale Kroatia! Jeg drar dit på lørdag. Der er det billig, vakkert og varmt :)

Sandy: Tusen takk for tips ;)

Dajana: Takk for tips ;)

Skriv en ny kommentar