hits

Morning must-have!!

Kosen i hovedstaden fortsetter, dagen i går var så herlig! Sove til man våkner, deilig treningsøkt, shopping, kaffe med skjønne jenter før kvelden ble avsluttet med magisk Sushi og vin på fantastiske Nodee på Majorstua! For en dag, for en kveld og for en utrolig deilig helg dette er og blir! Været kunne virkelig vært bedre, skifter mellom sol, regn, vamt, og kaldt hele tiden. Håper virkelig ikke et er slik den norske sommeren skal bli? Nå jo jeg vært så gal å bestille meg en spontantur til den franske riviera, og værmeldingen derfra viser alt annet enn overskyet, kaldt og regn for å si det slik!! *lykkehyl*

Jeg fant et par godbiter på shoppingrunden min i går som jeg tror blir perfekte å ha med til Saint-tropes! En lang maxi-kjole i super mykt deilig stoff, og to søte blondeshortser ble med meg hjem i går. Dette er en blogg om trening og kosthold, men det skader jo ikke å vise dere shoppingposen min likevel. Hva synes dere??


Nå har jeg akkurat kost meg med mine "must-have" hver morgen. Et stort glass vann, en kruttsterk proteinkaffe, omega3kapsler og Superfood (som skrevet i forrige innlegg er dette noe jeg tester ut over en periode nå, og som jeg kommer tilbake til med alt av info til dere i et eget innlegg)Nå er kaffekoppen tom,og jeg er klar for en ny dag i Oslo! Jeg er straks på vei ut døren for å spise frokost og kose meg med en god veninne! Senere blir det et par timer foran Pc'en med jobb, man kan ikke bare ta seg fri tre hele dager og la alt av jobb ligge! Heldigvis så har jeg en jobb jeg kan ta med meg, og jeg planlegger å sette meg på en av mine favorit cafer her i Oslo og jobbe der et par timer :)

Jeg ønsker dere en deilig helg, husk at helgen er til for å nytes!!

Smiiil M

19 kommentarer

fine shortser! :D hvor har du kjøpt den hvite?

Hvor kjøpte du den fine olashortsen? :D

Høres ut som om du koser deg;) Lekre shortser, helt perfekt for ferien din. Ha en super dag, Maren;)

De shortsene er ufattelig fine :)

Shortsene er fine, men du er finere!! Nyt Oslo;)

Fine shorts :D Gøy at du blogger om litt annet enn kosthold og trening også da :D

Ha en super dag :D

Freshe shortser og kan jeg presse meg inn i kofferten din - jeg vil og til st tropez!!!

Absolutt ikke feil med litt innkjøp heller, shortsene var kjempe fine!:-) Likte virkelig olashortsen med blonder. Nyt dagene dine i

o-town snuppa:-D

Nydelige shortser!

Ha en flott dag :)

Kjempe stilige shortser:)

God fredag Maren :)

Hei!

Har fulgt bloggen din en liten stund, og vil bare si at det er utrolig inspirerende å lese den! Når man leser hvor travel hverdagen din er, men at du virkelig gir jernet uansett blir man mektig imponert :) Men en ting jeg lurte på: har du kunne laget et innlegg over forskjellige typer intervaller på mølla? Føler liksom at det går i det samme hele tiden for min egen del, så vil gjerne prøve ut noe nytt! På forhånd takk :)

Det høres kjempedeilig ut! Kos deg videre :D

Kjempe fine shortser, hvor har du kjøpt de? :)

Hei :) HVor har du kjøpt shortsene henn?:)

Hei

Ser det er flere som har spurt etter hvor du har kjøpt shortsene dine. Det kan vel ikke så vanskelig å svare på?

Kine: Gina tricot ;)

Skriv en ny kommentar