hits

Magic morning

jeg oppfordrer alle til å teste ut følgende - står opp en time før alle andre, lag deg en stor kopp kaffe, sett på favorittfilmen din, eller kjøp favoritt magasinet ditt dagen før slik at det kan ligge klart å vente på deg. Så kryper du opp i sofaen, og nyter en magisk time helt for deg selv uten noen forstyrrelser. Det er hverdagslykke det:)Akkurat nå nyter jeg en slik time. Jeg har laget meg deilig frokost som består av cottage cheese, skyr, friske blåbær, jordbær, hakkede mandler, kanel og litt sukrin. Jeg har også laget en stor kaffemocca, med ekstra mye sjokolade - det er jo lørdag! Jeg koser meg med interiørblad, blogger, og nyheter. For meg er dette luksus:)

Jeg ønsker dere en herlig lørdag, nyt dagen!!

12 kommentarer

Ha ein super lørdag :D

åh! Så deilig :D Har var vi begge tidlig oppe, og nå er dagens trening unnagjort :D Nyt dagen Maren! Kafékos, gode venner, god mat, shopping, ja, alt som hører med !

Herlig! Liiiiker å nyte morgenene alene med noe ekstra :D

Fantastisk! Det ser ut som en helt herlig start på morgenen! Skal definitivt gjøre som deg en dag til uken :) når kommer forresten den utgaven av Shape Up som du er med i ut? Gleder meg så til å lese bladet! Ha en flott helg søte deg =D

Herlig, jeg er helt enig! Elsker å stå opp tidlig i helgene mens verden enda står litt stille, det er så koselig det! Skyr og cottage cheese med eple og kanel har blitt min nye favoritt, men din variant så jo nesten enda bedre ut, så det skal jeg prøve. ha en super helg! :)

Ha en herlig lørdag Maren:D

Enig med du ! Det er digg når man først er komt opp :)

Høres ut som min lørdagsmorgen faktisk! Bare at den gikk til nettshopping som tilbehør til kaffen :-)

Cecilie Lykke: Herlgi!! Hvor på nett shopper du? Give me some tips ;)

Diggbart tips! Skulle bare ønske Filip våknet litt senere en 5.30;-) nyt magasintid<3

SV: I går ble det iHerb og eBay, skal prøve meg på et DIY-prosjekt med nagleshorts. Totalt 20$ for dritkul shorts og 100 nagler, det kan jeg leve med ;-)

Rolig og trege helgemorninger er noe av det beste - lykke!:-D

Skriv en ny kommentar