hits

Transformer-frelst!!

Fy søren for en fantastisk dag dette har vært!! Kurset var så bra, så motiverende og så sinnsykt gøy! Puremotion-buret er virkelig et multifunksjonelt leketøy hvor du har all verdens med muligheter. Vi kjørte på med intervallpreget stasjonstrening, for dere som har fulgt meg en stund vet at dette er det aller aller beste jeg vet! Jeg elsker å kjøre sirkeltrening, jeg elskr funskjonell trening og jeg digger gode baseøvelser with a twist. Dette var med andre ord helt i min stil. Tungt, variert, morsomt og utfordrende for absolutt hele kroppen. Jeg kan ikke få skryt nok av dette konseptet, og jeg gleder meg til å bruke alt jeg har lært på kundene mine, og i min egen trening.


Nå har jeg akkurat spist tre store porsjoner med middag! Kroppen føltes helt tom for energi etter dagens treningsøkter. Nå skal jeg ligge rett ut i senga til mettheten går såpass over at jeg kan klare å reise meg! hehe. I kveld blir det film, kos og avslappning. Det føles så rett i dag:)

Nyt kvelden fine dere!!

Smiil Maren

18 kommentarer

Hehe! men fine bilder da! :D

Så gøy å lese, inspirerende og FLOTTE bilder, imponert!!

Oh, nå ble jeg litt motivert til å trene :D

Ser gøy og TUNGT ut :)

Så herlig :) Jeg gleder meg til å prøve om et års tid ^^,

Plutselig så jeg deg på forsiden av ShapeUp på nett: http://www.klikk.no/shapeup/

Så gøy, og så fine bilder av deg :)

For en energi - misunnelig ;)

Du ser så glad, sunn og bra ut

Det så da ut som om treningen var effektiv! Skjønne deg <3

Denne blogg begynner ligne vid Ortorexi.

Espen: Synd at du ser det på den måten. Dette er en trenings og kostholdsblogg, og det er da naturlig at det er disse temaene som er i fokus.

Kristine: Det var den absolutt, og viktigst av alt - utrolig morsomt!! :)

Anniken R Strand: Så herlig :D

Entusiasmen og energien din er smittende :-)

Stine: Så herlig å høre:):) Nå ble jeg glad!!

Espen : Kjære deg, det å være sunn og det å være ortoretisk er to vidt forskjellige ting.

For et års tid tilbake ble jeg selv fysisk og psykisk syk av nettopp ortoreksi. Jeg bannlyste alt annet enn grønnsaker fra kostholdet mitt. For meg så var heller ikke dette bra nok og til slutt skulle alle grønnsakene være rå. Jeg rørte ikke engang dampet brokkoli. Dagene mine handlet kun om mat og jeg sto over alle bursdager og cafèbesøk for å slippe å spise maten som på den tiden ikke var bra nok i mine øyne. Det er dette som er ortoreksi. Syntes du det ser ut som Maren lever og spiser på denne måten? For jeg ser nemlig at Maren spiser all den maten jeg ikke tillot meg selv å spise og hun har en treningsglede som jeg aldri fikk på denne tiden.

Jeg vet ikke om kommentaren du skrev kun ble skrevet av sjalusi eller om du rett og slett bare er dum, men nå håper jeg du i fremtiden klarer å skille mellom ei jente som brenner for noe og ei jente som faktisk er syk.

Så flink du er til å trene!:)

Skriv en ny kommentar