hits

Kosekveld med go'jentene!

Denne dagen startet fryktelig tidlig, og etter en natt med under fire timer søvn så ble det en litt tøff start. Det er så typisk at man ikke får sove når man skal tidlig opp. Dere som følger med på instagram fikk med dere nattens lille kjøleskapraid. Jeg ble nemlig fryktelig sulten når jeg gikk inn i min femte får-ikke-sove-timen. En god frokost og en diger proteinkaffe fikk likevel kroppen i gang, og når jeg kom på jobb og møtte mine positive smilende kunder så var trøttheten som blåst bort!

Etter dagens kunder kjørte jeg en liten økt selv også. Dette ble kun en kose-økt da trøttheten virkelig begynte å melde seg igjen. Rygg stod i fokus, og jeg kjørte følgende øvelser med lette vekter:

  • Pullups med strikk
  • Nedtrekk
  • 1arms roing
  • T-bar

 

Jeg rakk også en svipptur innom solarium før jeg dro hjem. Det gjorde virkelig godt! Det er skremmende hvor fort den gyldne fine brunfargen fra sommeren forsvinner. Jeg føler meg som en skikkelig blekfis, og det var derfor deilig med en god halvtime i sola! Jeg sovnet i det minuttet den slo seg på, og våknet igjen i et mørkt og kaldt solarium. Det viste seg at jeg hadde sovet videre i en god stund etter solen var ferdig. hihiNå har jeg tuslet opp til Marthe og Mette og krøllet meg opp i sofaen deres. Vi skal bake muffins, og kose oss med god mat, film, tente lys og pledd i sofaen. Deilig. Muffinsoppskriften har jeg delt med dere tidligere, og du finner den igjen ved å trykke HER. Slike kosekvelder med gode venner er en av de positive sidene ved høsten. Det er ekstra deilig å lage det hyggelig inne når det er kaldt, mørkt og surt ute!

Smiiil Maren

8 kommentarer

Fint bilde av deig sofa, så koselig ut :-)

DEN kroppen :) Du e kjempe flott!

Herlighet, blir så fasinert av magemusklene dine! Prøver hardt å få slike selv, men de kommer desverre ikke. Er veldig sterk i magen, og har en fettprosent på 16-17. Kan du værsåsnill å dele noen tips til hvordan du har fått denne magen? Har du ekstremt lav fettprosent feks?

Kleeem fra fan :D

Du er så herlig! motivasjon til 1000 :D

Er så deilig med litt sol på kroppen, drømme seg litt vekk til ein varmare plass in liten halvtime i ny og ne:)

Ser så knall bra ut Maren :) Håper du får sove godt i natt da!

Du er så flott, Maren! Et forbilde og en stor inspirasjon. Kan du skrive noe om hvordan du varmer opp før styrkeøkter en gang? Gjerne her eller som del av et innlegg eller videosnutt...:-)

HURRA, jeg har herved fått enda en favorittblogg :-) Digger den. Og du ser helt rå ut

Skriv en ny kommentar