hits

Drømmedag

Dere vet jeg elsker lørdager, og denne lørdagen er helt spesielt fin! Min mamma er i Oslo, og vi har hatt den perfekte mor&datterdag! Vi startet dagen med koselig frokost, før vi tuslet avgårde i sola med retning sentrum! Jeg måtte selvfølgelig ha mamma med innom Supernature butikken, og ingen blir vel overrasket over at jeg hamstret med meg masse kålchips. Mmmm:)

Videre gikk turen innom diverse klesbutikker, og jeg har endelig fått oppdatert høstgarderoben min litt! Tro det eller ei, jeg går i andre klær enn treningsklær også, selv om det er sjeldent! Hehe. Det er en fryd å se hvor mye fine høstklær som har kommet inn i butikkene, masse fine farger og deilige myke stoffer!

Uten mat og drikke, fungerer Maren ikke! Så vi satte kursen mot fantastiske FRESKO. Jeg sa jo at jeg måtte tilbake i dag også, og slik ble det. I dag testet vi ut Mozarella Sandwich, Salmon salat, og juicene: five a day, Green detox og Hawaii ett eller annet! Alt falt i smak, og jeg bøyer meg i støvet av beundring for dette stedet! Jeg har to spennende lunsjmøter til uken, og dere kan vel tenke dere hvor jeg planlegger å gjennomføre dem? På Fresko såklart:) Jeg måtte knipse et par bilder av lunsjen vår i dag, ser det ikke fristende ut?

Nå har min skjønne mor akkurat hoppet på flytoget, og jeg ligger som et slakt på sofaen! Planen var en liten treningsøkt, men jeg kjenner at det lett utgår i dag. Denne kroppen krever hvile i dag, og siden jeg setter viktigheten av å spille på lag med egen kropp og helse høyt, så blir det totalt treningsfri i dag! Lørdag betyr kosedag, og jeg har menyen for kvelden allerede planlagt! Et par stikkord: Thaimat, hjemmelaget brownie med dream is, vanilje muffins og smågodt! Godt det kun er lørdag en gang i uken;) Jeg ser frem til en herlig kveld med god mat, god drikke og gode venner:)

Nyt lørdagskvelden hjerter!!

Smiiil Maren

20 kommentarer

Oslo har så mye å by på, Fresko skal besøkes. PS! Gøy å se deg i noe annet enn treningstøy :-)

Fin på håret - nydelig farge og lengde :-)

Ah, det så utrolig godt ut :) Ha en fin kveld!

Så deg på Acne i dag, du er virkelig utrolig vakker! Jeg smilte til deg, og du gav meg det strålende smilet tilbake, selv om du ikke kjenner meg:) Utrolig hyggelig!

Så pen du er! Veldig gøy å se deg i noe annet enn kun treningsklær:)

Hei!

Så fin du var i 'vanlige' klær :) Hvor har du kjøpt det herlige skjerfet? Line

Åh så koselig! Elsker slike dager :-) Du stråler!

Ha ein superfin lørdag :):)

Høres ut som en fantastisk dag!

Bare et lite spørsmål, hvordan kvitter man seg med den dårlige samvittigheten når man spiser "usunn mat" på fredag/lørdag? Og hva gjør dette med treningen? Går det ikke utover det man har gjort av økter tidligere da?

Jeg har tidligere slitt med mitt eget forhold til mat og vil uke at set skal komme tilbake. Noen tips eller råd?

Ha en flott kveld!

Ane :)

Lekker jakke og fin på håret :-)

Kålchips?? Det har jeg aldri hørt om. Men om det er godt, så vil jeg jo selvfølgelig teste det. Hvor får man kjøpt det? Finnes det bare i storbyene? Ha en fortsatt drømmedag :)

Hva heter du på instagram?

Utrolig tøff jakke! Hvor er den i fra ? :)

Og så ville eg bare si at bloggen din er virkelig kjempebra, du gir så utrolig mye positiv energi og inspirasjon! Har ikke vert fast leser i mer enn noen få måneder, men lenge sida eg har blitt såå inspirert til å opprettholde god trening og sunn matlaging :) stå på Maren! (Hadde eg bodd i Oslo ville eg spandert på meg PT timer med deg ;D)

Så vakker, sunn og sporty du er :-)

Blogger om en hverdag med sosi: Det kan kjøpes i supernature sin nettbutikk. Super-nature.no

Kristina: Tusen tusen takk:):)

Line: Det kjøpte jeg når jeg var hjemme på sørlandet. I en herlig liten nisjebutikk i skippergata:)

Åååhh, det så utrolig friskt og godt ut! Dit må jeg gå når jeg er ferdig med høstens konkurranser :)

Skriv en ny kommentar