hits

God morgen

Jeg fikk en søt tilbakemelding fra en leser som spurte om jeg ikke kunne begynne å morgenblogge igjen. Hun hadde nemlig en morgenrutine som hun satt så stor pris på, hvor hun koste seg med morgenkaffe og min blogg! Det synes jeg var utrolig hyggelig, og jeg skal derfor bli flinkere til å oppdatere tidligere på dagen!

Jeg sitter her å koser med meg havregryn med banan og blåbær. Deilig start på dagen! Formen er fremdeles litt småpjusk, men jeg er straks på vei til jobb likevel:) En stor kopp te, ullsokker og et deilig ullskjerf er med på jobb, så dette går helt fint. Treningsfri blir det garantert i dag. Søndag er som oftest sofadag her i huset uansett:):)

Slik ser altså jeg ut i dag! Godt tullet inn i masse klær, litt morgentrøtt og pjusk - men med veldig godt humør:) Nå må jeg løpe for å rekke å åpne dørene for alle søndagsspreke Satsmedlemmer!

Vi blogges senere!

Smiiiil Maren

11 kommentarer

veldig fin blogg, kult disign.

Glad for en kommentar tilbake.

God morgen:-) hærleg å vere morgonfugl :-)

Karoline - karrogirl.blogg.no

Karoline - karrogirl.blogg.no

God morgen! :-)

Ha fin dag på jobb, søte! :D

Jeg pleier også å kose meg med bloggen din til frokosten og morgenkaffen, så det er kjempe bra at du blogger om morningen :D

Blogg og morgenkaffe ER digg :-) Ha en super dag, fine

Det å ta turen innom bloggen din gir alltid motivasjon til å komme seg på en økt;). Du får ha en finfin søndag:)!

Litt trøtt og tankfull i dag - søndag er ofte litt kjip dag :-(

Jeg har nettopp tilbakelagt 17km løpetur i deilig vær, elsker langkjøringer på søndager :) ha en flott dag på jobb, du er virkelig en stor motivasjon!!

Love your fit living blog,

maybe you love mine?

Lykken! Dette er nemlig priceless<3

Skriv en ny kommentar