hits

Fri frakt og julegavetips!

Det er desember og det er tid for å kjøpe julegaver til nære og kjære. Jeg tenkte å bestille noen av gavene på nett i år, og hva tror dere skjedde. Joda jeg klarte å klikke hjem flere ting til meg selv. Det var slettes ikke planen, men sånn kan det gå. Heldigvis fikk jeg kjøpt noen julegaver også da, så helt krise var det ikke. Proteinfabrikken har gratis frakt hele desember, og det kunne jo ikke passet bedre. Jeg har forelsket meg i Better Bodies tightsene, og har nå bestilt dem i flere farger, dette er også en super gave til sporty jenter! Sportsbh i kult camomønster finner du her.Det er noe magisk med passformen på denne tightsen som gjør underverken for stumpen. Sømmene er formet slik at rumpen bli løftet litt, og det er absolutt ikke feil. *smile* Har dere testet denne tightsen? Jeg har den nå i svart og rosa. Love it! Jeg sikret meg også en av de super populære tskjortene. Jeg liker det feminie snittet og skjæringen på ermene som gir en lekker form rund skuldrene. Det er som om disse klærne er sydd for å fremheve kvinnelige former. Jeg er herved fan! Dette er også en super gave som jeg vet at hvertfall jeg hadde blitt utroig glad for. Størrelsene er normale, jeg har str S i den svare og M i den rosa.
Jeg har tidligere vært skeptisk til better bodies klær, og tenkt at dette var kun for de aller største og sterkeste jentene på gymmet. Vel det er det absolutt ikke, og jeg liker klærne veldig godt. Hva synes dere?

Nå som det er fraktfritt hos PF, kan jeg jo tipse dere om noen andre favoritter. Proteinpulveret jeg bruker i proteinkaffen min finner dere HER. Jeg har både melkesjokolade og vaniljesmak. Sjokoladen bruker jeg i proteinkaffe, og vaniljen bruker jeg i havregrøten og i cottage cheesen. mmmm :) Ellers er fettsprayen helt super! Man kan tilsette måltidet sitt flere hundre kalorier ved å bruke store mengder olje. Jeg bruker alltid denne fettsprayen når jeg steker. Den setter ingen smak på maten, og tilfører kun 1 kcal pr spray.

Nå må jeg logge av dataen her, hvis ikke kommer jeg bare til å bestille enda mer. Hihi. Jeg har en haug av julegavetips på lur, så følg med de neste dagene! Ha en herlig onsdagskveld!

Smiiiil Maren

sponset

23 kommentarer

Har såå lyst på den tightesen! Til jul! :D

Lekker tights - tror jeg skal unne meg den i førjulsgave

Kule ting :) Kommentere tilbake? ♥

Skikkelig fin du er :-)

Gry: Skikkelig snill du er , tusen takk :-)

Flotte du! :)

Du passet den tightsen skikkelig bra! :)

Du ser jaggu bra ut!

Jeg skal belønne meg selv med en slik tights om eksamene går bra :)

Du ser strålende og fantastisk ut! For ei perfekt jente :-) *Drømmekroppen*

Ahh den tightsen var veldig fin! :) Saa synd kontoen er tom for tiden, men kanskje i en naer fremtid blir de mine! :D hihi tusen takk for slike tips, de er veldig flotte! :D

Haaper ogsaa du foler deg bedre! :D

Jeg vet jeg gjentar meg selv her nå; men du har en FANTASTISK kropp :) Kurver på de rette stedene, muskler på de rette stedene, langstrakt og slank!

Elsker Better Bodies klærne selv, men jeg har ikke tatt meg råd til å kjøpe mange av plaggene.. Spørs om jeg ikke får unne meg litt før jul :)

We love BB :) Jeg har flere tightser og de holder seg, i tillegg føler du at alt er på plass! Godt tips!!

Jeg har allerede handlet i dag hos Proteinfabrikken Fri frakt - det liker jeg!!

Btw. fine bilder av deg! :)

Hilsen!

Hvem strl er BB buksa du har på?;) hm... Kanskje bestille..:0)

Jeg syns det er så flaut at det heter better bodies at jeg ikke kan gå med det:P Kan tipse om at den fry lighten kan du få kjøpt på Meny yil 50 kr, ser PF selger den til 70.

Utrolig sprek du ser ut!! :D

genialt! jeg har klikket hjem en god del julegaver til meg selv jeg også! :p hehe! uansett, veldig fine bilder :))

Flott!!

gleder meg til flere tips:)

vIL SÅ GJERNE FÅ TILSENDT OPPSKRIFT PÅ KNEKKEBRØDENE OG MUFFINSENE???

Så fin! :)

Kan du ikke vise bilder av leiligheten din? Den ser så fin ut! :)

HEI! Fantastisk og humørspredende blogg:) Blir kjempeglad om du skriver hvilken str du har tightsen i??? Jeg vil bestille men er usikker på str. Takk:(

anna:Tusen takk, så koselig :):) Den har jeg i str S.

Skriv en ny kommentar