hits

Sporty søndag

Her går det unna gitt! Etter en uke nesten uten trening, ble det plutselig en dag fylt med kun trening! Hehe. Jeg hadde en herlig benøkt på morgen i dag som tidligere beskrevet, og jammen ble det ikke en økt til i ettermiddag. Jeg sier sjeldent nei til en utfordring og når jeg i dag ble spurt med på en økt så er det klart jeg kastet meg med. Beina var allerede trent, så da var det overkropp som stod i fokus. Jeg fikk legge opp dagens økt, og det ble en heftig supersett-økt med fokus på bryst, rygg og skuldre. Det ble en trening med høyt tempo og solid trykk. En av de bedre styrkeøktene på lenge. Øvelsene vi kjørte:

  • Brystpress
  • Flies
  • Nedtrekk
  • Roing
  • Skulderpress
  • Sidehev
  • Sixways

 

Vel hjemme ble det to gode porsjoner med tacosalat og speltlomper. Hele pakken med lomper forsvant *ops* og det resulterte i godt trykk i musklaturen. Nå snakker jeg kanskje lit "fitnessspråk", men det er altså slik at når man fyller godt på med karbohydrater så fylles musklaturen ut og man får mer volum og fylde i musklene. De "popper" på en måte litt ut. Sært, og kun for spesielt interreserte? Ja. Litt fasinerende? Så absolutt. Nå ligger jeg her på sofaen, med tente lys i hele leiligheten, en deilig fruktskål og en god sliten følelse i hele kroppen.Den kommende uken byr på mye spennende. I morgen skal jeg i et spennende møte og jeg er så spent på resulatet. Jeg skal dele det med dere i morgen ettermiddag, resultatet av dette møtet er nemlig meget synelig. *lurt smil* Min fantastiske storebror kommer også til oslo denne uken, og jeg gleder meg så enormt til å få han på besøk. Jeg jobber fullt hele uken, men vi skal likevel få tid til juleshopping, ut å spise og virkelig virkelig kose oss. Hvis alt går etter planen så vender jeg nesen hjem mot sørlandet og juleferie fredag morgen. Jeg gleder meg så mye til familiekvalitetstid og alt det hyggelige omkring jul at jeg sliter med å finne ord som kan beskrive det:) *lykkehyl*

Nyt det som er igjen av denne søndagskvelden, fine herlige lesere!

Smiiiil Maren

 

22 kommentarer

Så herlig ut! trente selv men kroppen føles helt slått av så det var vanskelig.. Ha en god uke!

Nam!

Fin blogg ♥ Legge igjen spm i spørsmålsrunda på bloggen min

liker!! Ha en fin kveld vidre, gjerne delta på linkingen og julekort giveaweyen min for andre advent :)

Høres ut som du har hatt en fin dag:-D

Hørtes helt fantastisk ut! Men hva er sixways? Har hørt om det, men aldri skjønt hva det er :)

Trena i dag jeg og, 40 minutter hard cardio-workout. Kjenner det godt i rumpe og lår allerede! Kjempe deilig følelse.

Det hørtes ut som en magisk søndag :)

Kjempe fin blogg!

Du er sprek som trener på en søndag, når det fleste av oss ligger på sofaen og daffer. Ha en fin dag da:)

tattis?

Jeg er helt ny innen trening og kosthold så jeg lurte på om du kunne gi meg noen tips. Jeg er 165 høy og veier 68 kg og mitt mål er og gå ned til 60 samtidig bygge litt muskler, forløbi er det bare hjemme trening men i januar begynner jeg på trenings studio..

Hadde satt kjempe stor pris på om du kanskje kom med noen kostholds "menyer" til meg og noen øvelser jeg kan gjøre hjemme frem til januar :))

Teit spørsmål, men spiser du skallet på kiwien?

For en fascinerende blogg! Du har en veldig fin og trent kropp. Har du noe gang slanket deg, og har noe noen tips til slanking? Leste du spiste 7-8 knekkebrød til lunsj, mens jeg spiser 2 slike ryvita til lunsj, og kanskje en klementin ca.12 og ikke noe før middag kl.17. Ellers så spiser jeg ikke særlig mye, og er ganske sunn. Likevel så går jeg ikke ned i vekt. Har du noen tips til å få en finere rompe og lår, og det å ikke falle for fristelsen av å spise mye usunn mat når man først har begynt?

Hei. Liker bloggen din. Jeg skriver jo om mat selv, og det går jo hånd i hånd med det du skriver om. Ta deg en tur innom da vel! ;) matprins.bloggnorge.com

Du er så flink og kommer med en hel masse inspirasjon!! :)

Anonym: Jeg kan si at jeg personlig synes du spiser enormt lite, men jeg går ikke inn å jobber med enkelt person her i kommentarfeltet. Jeg lager kostplaner og hjelper PTkundene mine med kosthold, dersom du ønsker dette vil jeg gjerne at du tar kontakt via mailen.

Thomas Nilsen: Det er nok ikke slik hver søndag, men denne søndagen ble av det sporty slaget:) ønsker deg en fin uke :) M

Victoria: Se under kategorien filmer her på bloggen, der ligger det film av øvelsen Sixways

Tusen takk, det skal jeg gjøre! :-D

Skriv en ny kommentar