hits

Crazy days!

Æææ timene og dagene flyr fra meg! Dobbeljobb, julegaveshopping, møter og enda mer jobb - døgnet har ikke nok timer! Jeg har som mål å oppdatere bloggen minimum en gang om dagen, og gjerne flere men i går var jeg på farten og ikke innom leiligheten fra kl 06-22.30, det ble derfor en dag uten oppdatering - ikkje bra! Det positive er jo at da har jeg desto mer spennende å komme med i dag *smile*

Nå er jeg på jobb på Miinto, masse fjas og sprell i studio i dag. Jeg ler så tårene triller, herligere kolleger kan man faktisk ikke ha:) Jeg blir her noen timer til før jeg har satt av et par timer kun til dere og bloggen! Jeg gleder meg til å vise dere noe spenstig jeg gjorde i går, dele flere julegavetips og kanskje et par julegodis-oppskrifter!

Mer fra denne kanten senere.

Smiiiil Maren

8 kommentarer

Du er så nydelig. Liker at du oppdaterer et lite kort innlegg selv om det er hektisk. Jeg er innom bloggen din hver dag, og elsker at du alltid har nye innlegg:) Keep up the good work!

å, så flink du er=) Så mye å gjøre og likevel får du til alt. Jeg er så på etterskudd med julegaver, får bare sette igang=)

Flink du er! Jobber du som modell for miinto? Du er i hvertfall utrolig fin :-D

inspirerende blogg!!:) Følg meg gjerne som norges eneste top model worldwide finalist :)

Er så utrolig glad i bloggen din! :-)

Reidun Beate: Så utorlig koselig å høre, tusen takk :)

Skriv en ny kommentar