hits

Overskudd og treningslyst!

Endelig kan jeg blogge litt treningsinspirasjon til dere her. Det er jammen en stund siden. Ikke bra, men livet skjer som man sier, og tiden min har måttet prioriteres litt anderledes den siste tiden. Jeg har også hatt behov for å roe ned på styrketreningen litt. Når det ikke er lystbetont lenger så er det på tide å roe ned og finne tilbake til gleden ved treningen. For min del trengte jeg bare litt avstand, og noen dager uten styrketrening. I to uker har jeg fokusert kun på å gjøre det jeg har lyst til, om det så var kun gåturer, yoga eller ingen trening i det hele tatt. For å være helt ærlig med dere så var jeg litt redd for at den fantastiske treningsgleden min ikke skulle komme tilbake. Jeg smørte meg med tålmodighet, fokuserte på andre ikke-treningsrelaterte ting og presset ikke gjennom en eneste økt hvis kroppen ikke ville.


I dag hadde jeg en treningsavtale med to skjønne jenter her hjemme i kr.sand. Jeg kjente allerede på første settet at det føles bra, så vanvittig bra! Det ble bare bedre, utover i treningen kom endorfinene og jeg tok meg i å smile til meg selv i speilet. YES tenkte jeg, nå er jeg tilbake!!


Den fantastiske følelsen jeg får etter en treningøkt er så magisk, og den herlige kribblende følelsen i kroppen før en treningsøkt, etter en lang hvileperiode, er helt utorlig. Jeg er så glad og faktisk litt lettet for at treningslysten er tilbake for fullt. Jeg har lyst å løfte vekter, og jeg har lyst å ta meg en løpetur. Jeg har lyst å spurte intervaller, og jeg har lyst å gå lange deilige turer. Jeg har LYST!!! *smiil*


Jeg har også lært meg at jeg må gjøre det som føles rett for meg, og kun for meg. Det blir galt uansett hvis man forsøker å tilfredstille alle andre og ikke lytter til hva magefølelsen min sier. Så nå er altså tilbake, på min egen rute, på min måte og med min egen målsetning. Som jeg føler meg komfortabel med, og som passer meg som person og min livsstil Puh, dette ble langt og sikkert litt rotete. Poenget mitt er at alle må få gjøre det som passer for dem, og det som føles rett for dem. Jeg har funnet min vei, og jeg trives.

Stoort smil fra Maren

 11 kommentarer

Even Barbie Wants To Be Me <3 - Ta chans att synas på en av Södermanlands största bloggar! Delta i länktävlingen som sker dagligen, genom att kommentera inlägget "Bli Dagens Blogg".

Så deilig!! :) Glad på dine vegne! Ha en fortsatt topp søndag :)

Hej.

Tror du att jorden kommer att gå under 21/12-12 ?

kram

Enig med deg der:)

Du har vel ikke noen gode tips til hvordan trene skuldre/øvste del av rygg?:)

det ser godt ut med trening!! altfor lenge siden hos meg::/

Du har tydeligvis hadd en mye mer produktiv dag en meg! :-)

ingenting er som når treningslysten er tilbake, mistet den i høst selv, men så snudde det seg igjen =)

Hei Maren! Godt å høre du har funnet treningsgleden din tilbake :)

Jeg kunne tenkt meg veiledning ang kosthold. Treningen føler jeg at jeg har kontroll på, men kostholdet kan diskuteres. Er det noe sted på nettet jeg kunne fått tak i det?

Hege :)

Herlig! Jeg er litt der jeg også etter at snøen kom for fullt forrige uke. Satser på at en ny og bedre treningsuke er på vei fra i morgen av! :)

Utrolig gøy å høre at motivasjonen kom snikende tilbake. noen ganger er en liten pausen alt som trengs :-) Kos deg masse idag, frøken!

Skriv en ny kommentar