hits

Harryhandel og påfyll av sunne matvarer

I går tok vi turen over grensa og storhandlet sunne matvarer. Jeg vet ikke hva det er med nordmenn og harryhandel i sverige, men det skjer noe med oss når vi kommer inn på Norbysenteret og ser de herlige prisene. Jeg prøvde å begrense meg, men jeg klarte likevell å fylle opp hele 5 bæreposer og en kjølebag med sunne godsaker.I min handlepose var det blandt annet:

 • Kylling
 • Kalkunburger
 • Keso / kesella
 • Karbonadedeig
 • Krydder
 • Funlightsaft
 • Frosne bær
 • Ost 5% fett
 • Phildelphia extra lett
 • Kalkunskinke
 • Lett majones
 • Tyggis / pastiller
 • Lavkarbo brød

 Nå skal det bli dreis på både matpakker og middagene fremover med frysen fyllt med så mye godt! Det er enklere å planlagge maten sin, og spise sunnere når man har ferdig posjonert opp både kylling, kalkun og karbonadedeig i frysen. Nøkkelordet er tilgjengelighet. I dag inneholder matboksene mine wokgrønnsaker og stekt kalkunburger. Perfekt næringsrik og god lunsj, som jeg lagde i stand på 5 minutter i dag morges.

Nå skal jeg straks komme meg avgårde på trening, før leiligheten må vaskes før familien inntar hovedstaden i kveld! Jeg gleder meg så til å tilbringe helgen med dem.

Hva er dine planer for helgen?

Smiiil Maren

24 kommentarer

WOOOOOOW det var helt vilt, jeg sa akkurat til kjæresten min at vi kanskje skulle ta oss en harrytur til sverige, også gikk jeg inn på din blogg rett etter det hahaha! :D

hmm, kanskje jeg må dra med kjæresten til Sverige i dag eller i morgen :-D

Ser ut som det ble en god handel da!:) Har faktisk planer om sverigetur i morgen, da var det godt med litt tips:) GOD HELG!

Heldig som har Sverige så nærme :) i helgen blir det trening , avslapning og god mat ! Kos deg masse i helgen søte du <3 du er fantastisk !

Marteklem

mye sunt og godt :D ha en fin treningsøkt

Herlig med å få vært på svenskehandel! Ønsker deg en strålende helg ;)

Der var det mye god sunn mat ja.=)

Det hørtes ut som en deilig matpakke! Kan du si litt om hvilke grønnsaker du har i woken, eventuelt om du steiker de i olje/smør eller noe annet? og hva slags krydder har du på burgeren? Du inspirerer stadig vekk!!

å, missunnelig, har ikke vært over grensa selv på evigheter. kos deg med masse god mat=)

Heidi Andersen

Heidi Andersen

nam nam nam :D Kjempe mye godt. Du må ha en veldig fin helg fina !

Klem fra meg (jenta fra waynes coffee) hihi

Hva jobber du som på miinto? :)

Hva betaler du for dette i Sverige, i forhold til Norge :) ?

Så mye god mat! Men kan du lage et innlegg om hvordan man kan få six- pack? :-)

Jeg lurer på, lever du etter et lavkarbo kosthold?

Ååå masse deilige bær:) lurt å hamstre av det i Sverige for her er det svindyrt med bær. Uheldigvis'!!

Kult med Sverige-tur :) jeg var i Sverige i dag faktisk, og kjøpte proteinpulver for første gang, så gleder meg til å prøve det! Ha en fin uke

Hilde marcela: Jeg vet! ble hele 3kg frosne bær på meg. haha

Anette: Nei det gjør jeg ikke:) men jeg spiser sjeldent brød og slike produkter. men ris, speltlomper, poteter og frukt går det mye av :)

Ingvild: hmm, har desverre ingen organisert oversikt. skal ta vare på kvitteringen neste gang slik at jeg kan sammenligne prisene fra sverige med pisene her :)

Heidi Andersen: Så koselig at du kommenterer, og så utrolig koselig at du kom bort på waynes:) Du var tvers igjennom nydelig! Klem tilbake

Bjørg Margrethes hverdag: Da synes jeg du skal ta deg en tur snart ;) Det er jo så gøy :D

Johanne: squash, gulerøtter, paprika, sopp og brokkoli. soyasaus, litt krydder og kylling/svin eller kalkun :) steker det i litt olivenolje.

Skriv en ny kommentar