hits

Sunne pannekaker

Jeg lovet dere oppskriften på pannekakene jeg lagde på søndag (og i går - ooops) Heldigvis har de er herlig næringsinnhold som gjør at dette er perfekt hverdagskos, frokost, mellommåltid eller lunsj. De har få ingredienser, er enkle å lage og smaker fantastisk.Du trenger:

  • 2 hele egg og to hvitter
  • 20g vanilje proteinpulver
  • 1 ss sukrin gold
  • 20g kokosmel
  • 6-7 dråper Stevia vanilje

 

Du kan selvfølgelig bytte ut med annen søtning dersom du ønsker det, og kokosmel kan gjerne byttes ut med mandelmel, speltmel eller annen tørrvare du har tilgjengelig. Dette er bare hvordan jeg valgte å gjøre det, det finnes uendelig mange muligheter. Tørr å eksprimenter litt og finn din egen favorittoppskrift.Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle, spe på med litt vann til ønsket fin konsistens og stek små fine pannekaker på sterk varme i stekepanna. Så enkelt og så raskt! Som topping brukte jeg Philadefia light blandet med vanilla stevia drops, og det tror jeg må være den beste glasuren/toppingen jeg har smakt i hele mitt liv. Vær så snill å test ut philadelfia blandet med stevia, sukrin, sukrinmelis eller sukrin gold. Det var helt magisk!!

Test ut pannekakene, og gjør denne tirsdagen litt ekstra hyggelig :)

Smiiiiil Maren

 

16 kommentarer

Nam, så godt det ser ut! Dette må jeg prøve <3

ååh, naam! Disse skal jeg lage senere i kveld. Takk for oppskrift :D

Ja, den toppingen skal jeg teste ut. Den må jo være god oppå gulrotkake også! :D og DET er godt det!

Så kjempegodt ut! Kan man bytte ut proteinpulver med f.eks fiberfin eller mer kokosmel? Og vet du hvor i oslo man kan kjøpe kokosmel, for jeg finner det ikke noe steder):

Ina Winther: jepp! På supernature butikkene. det er faktisk hele 70% salg på kokosmel der nå - var innom i dag!! sjekk super-nature.no for adressen til butikkene

Denne skal jeg absolutt teste ut!

Pannekaker er så godt! Jeg lagde noen i dag med havregryn og kokosmasse, men høres bra ut med proteinpulver også :) har bare med sjokoladesmak da, men da blir det vel sjokoladepannekaker

Pannekaker er alltid godt :) Så bra at man kan spise de hver dag med kun enkle endringer :)

Naaam! *vann i munnen* :D

Mmmm, høres godt ut :D

Dette så syyykt godt ut :-)

De så suuper gode ut!! :)

Karina Sørensen

Karina Sørensen

Jeg har også en kjempeherlig pannekakeoppskrift! Mos en medium banan, ha i to egg og rør sammen (man kan også ha i litt proteinpulver og en skvett melk om man ønsker det). Jeg pleier å steike dem som minipannekaker, får 4 på en panne, og får vel 8-9 stk ut av den oppskriften, som er en porsjon. Kjempegode!!

Skriv en ny kommentar