hits

Make the best of it

Jeg dro på jobb, og det var kanskje ikke det smarteste jeg har gjort. Nå er jeg uansett trygt hjemme igjen og tro meg - her blir jeg! Jeg har tatt på meg verdens mykeste pysjamasshorts fra Victoria Secret, og en myk løs genser. Laget i stand masse deilige skåler med godsaker, bunket opp med halspastiller og andre forkjølelsesdrepende saker.  Jeg lånt et lass av filmer av en kompis og handlet inn masse godt på butikken. NÅ skal det koses. Hihi. 

Is er det desidert beste å spise akkurat nå. Det bare sklir forbi og den kalde isen føles så fantastisk godt. Så i dag står det is på menyen både til lunsj, middag og kveld. Hihi. Sjokoladeis med friske jordbær er en vinner! Selvfølgelig skal jeg ha vanlig mat også. Jeg tenkte å lage en laksegryte med fullkorn pasta og dampede grønnsaker, dekket med fløte og ost til middag. Høres ikke det godt ut? Det er viktig å kose seg litt ekstra når man ikke er i form.


Jeg er virkelig imponert over alle forslagene dere har kommet med når det gjelder serier. Noen av den har jeg allerede sett, men veldig mange av dem var også helt nye for meg. Super gøy! Nå har jeg hvertfall nok å fylle tiden med takket være dere. Prison Break, Vampire diaries og heart of dixie står høyt på listen min nå. 

For dere som føler meg på instagram, så la jeg ut enda et par bilder fra photoshooten i dag. Brukernavnet mitt på instagram er: Merdvik. dersom dere har lyst å ta en titt. Legger selvfølgelig ut flere på bloggen også så snart jeg får dem tilsendt fra fotografen. 

 

Smiiiiil Maren

 

17 kommentarer

Hva slags is spiser du? Vanlig med sukker?

Du får ha riktig god bedring! Du er en av mine absolutt favorittbloggere :)

Masse god bedring! Ser du har mye godsaker, de Pukkateene er jo ille gode da :-D

The Vampire Diaries!!! <3

GOD BEDRING :-D kok opp vann og rasp i frisk ingefær :-D og mye søvn

Uff :/ God bedring:)

Men har et spm. Jeg har tenkt å kjøpe meg proteinpulver, og lurte på om du har noen formening om hva jeg burde kjøpe? Er så mange merker, typer osv, blir helt sprø;) Trener styrke 3-4 ganger i uken, og ønsker å bygge flere muskler. Har også tenkt å bruke proteinpulveret i noen bakegreier, som proteinbarer.

Du kunne ikke tenkte deg å skrive et innlegg om proteinpulver, evt andre søtningsmiddel som stevia O.l..? kan godt være du har gjort dette før, men jeg er rimelig ny leser :) Hvis du har det, har du en link? :) Syns bloggen din er kjempeinspirerende!!

Da MÅÅ du se white collar, den går på netflix :)

Anne: Jeg har skrevet mye om hva jeg bruker tildigere. Ta en titt under kategorien: Maren tipser. , her har jeg lagt ut mine favoritter. Ta en titt på denne linken, her har prteinfabrikken laget ut en film til dem som skal kjøpe proteinpulver for første gang.http://www.proteinfabrikken.no/default/Proteinpulver

Anonym: Takk for gode tips :)

Linda Marie Stuhaug: Tusen takk <3

snuppa73: Ja de er helt supre <3 LIkte spesielt godt den vanilla chai

Karine: Jepp, dette er helt vanlig henning olsen is, med sukker, fløte og det hele :)

Pukka har mange deilige teer. Jeg liker spesielt godt Refresh, den er god etter middag, den er fin for magen, for den har mynte og korianderfrø i seg. After Dinner er en smaksrik og god krydder te som stimulerer fordøyelsen. Tempt Your taste buds er en samling forskjellige teer med Three Ginger, Tre basilikum, tre fenikkel og tre mynte :-) Nyd :-D

Heart of dixie er så bra :D

Ja, se for all del Prison Break hvis du ikke har sett den! Den er SÅ bra!!

Skriv en ny kommentar