hits

Fredags-update

Denne fredagen startet jeg med trappeløp. Det er nesten 14 dager siden sist, og det blir garantert 14 dager til neste gang. hehe. Fy søren så tungt det er med intervaller i trapper.Økten min så slik ut:

  • Gå i godt temo i 10 min
  • 10 ganger opp trappen
  • Jogge rolig hjem, ca 15 minutter. 

 

En fin økt på ca 35 minutter som ble avsluttet med en god uttøyning hjemme i hagen. På vei hjem kom jeg over svanemor med små søte svanunger. Forrige uke traff jeg rådedyr med små unger. Sommer på sørlandet byr på et rikt dyreliv må jeg si. *ler*

I dag har jeg jobbet på FIN, en klesbutikk i byen. Jeg stepper inn der innimellom for å hjelpe til. I dag fikk jeg super koselig besøk av søte Charlotte & Sara, lille Chanel var også med. Vi koste oss på benken i sola utenfor butikken. Jeg har sagt det mange ganger, men jeg er så lykkelig over å være hjemme i Kristiansand hos jentene mine. 

Nå er det taco og fredagskos som stå på planen! Nyt helgen og kos dere.

 

Smiiiiil Maren

19 kommentarer

Flink du er :)

Ha en super fin kveld.

Fine bilder!<3 Blir glad for en kommentar tilbake!<3

For en vannvittig skjønn hund - hvilken rase er det?

Sol sommer og Sørlandet - deilig kombinasjon - GOD SOMMER

Veldig fin topp du hadde på deg :-)

Ah, flink du er som orker å løpe i trapper :D Er ikke jeg som hadde orka det :P hehe

Og fine bilder :)

Er nøtter og tørket frukt ok som snacks? Det er jo veldig kaloririkt, og er lett å spise mye..akkurat som jeg har gjort nå.

Skulle ønske jeg hadde en slik lignende trapp i nærheten, men jeg tror ikke det er en slik noen plass i denne bygda jeg bor i..

Ha en super kveld :)

Margrethe: Jeg bruker det som snacks ofte ja, og synes det er supert!

cathrinesu: Det finnes vel en bratt bakke? Det gir samme effekt :-) Finn en bakke og løp i vei! Heia heia ;)

Trine: tusen takk:):)

Ja, det finnes mange bratte bakker, løpte bakkeintervall idag :) Synes bare det virker mye gøyere i trapper, jeg vet ikke hvorfor, heheh..

Utrolig søt hund

Trappetrening - det har jeg lyst å prøve :-D

Jeg er selv fan av å spurte i bakker. Det river og sliter, men man yter max, og føler at man har hatt en god treningsøkt ganske fort!

Gjennomførte også trappeløp på hotellet vi bodde på i Stockholm forrige uke, veldig mange businessmenn i dress som tittet rart på meg der jeg kom heseblesende;) Finnes muligheter for trening overalt, heldigvis! Ha en herlig sommer, setter veldig pris på bloggen din :)

Silje V. Røstad

Silje V. Røstad

Er det trappa ved parkeringshuset ved Kilden?

har lett etter ei fin trapp å løpe trappeløp i, men har aldri tenkt på at det er ei trapp der ;)

heei :-) jeg lurte på noe..

når det kommer til styrketrening så skal man gjerne ikke trene samme muskelgruppe to dager på rad, så vidt jeg har forstått. men gjelder dette mage og? eller skader det ikke å trene mage flere dager på rad?

Skriv en ny kommentar