hits

Pakke i posten

Gårsdagens pakke inneholdt denne freshe sportsbhen fra Better Bodies. Jeg har bestillt den hos Proteinfabrikken, og du finner den HER. Jeg elsker fargen og den har en helt magisk passform.  Kul ikke sant?


Topp / Better Bodies

Pakken inneholdt også påfyll av Crystal. Jeg må alltid ha crystal i hus, og sørger alltid for å bestille opp før det blir tomt. Den smaker friskt og godt, og gir meg et herlig energiboost i hverdagen. Jeg bruker den før trening, og ellers når jeg føler jeg trenger å våkne opp litt, gjerne på lange arbeidsdager. Jeg liker så godt at designet er rosa, en skikkelig girly super-drikk. heheNå er jeg akkurat ferdig med arbeidsdagen, og skal slappe av et par timer i sola før det blir rekefest med jentene. 

Hva er deres planer for helgen ?

 

Smiiiiil Maren

10 kommentarer

Hvordan er den i størrelsen? Sammenlignet med pierre robert om du har prøvd?

Planen er diettstart og kampen mot søtsuget:-P Bra form på deg nå:-)

Dinna var fresh ja! :D

Crystal drikkes det he rogså LOVE it!

Men når du går på diett, bruker du slikt da også det går helt fint eller?

Kos deg med girlsa.

mittlillemagasin: Jeg er da ikke på diett, så det tenker jeg ikke noe på:) Den er uansett sukkerfri så tror ikke det skal være noe problem for dem som er på diett:)

Ååå trodde du gikk på diett nå jeg og skulle kanskje konkurrere nå til høsten! :p

Nei sant, den er jo fri for sukker så håper jeg kan drikke den når min diett tid kommer ;)

mittlillemagasin: Hehe, da tror jeg du må lese bloggen litt nøyere. Her er det både grillings, is, godteriskåler, vin og kos hele sommeren lang :):) Jeg driver ikke med fitness, og du kommer nok aldri til å se meg på en fitnessscene heller. Så spennende, lykke til :D

Hvordan er smaken på Crystal? Kan den minne om Redbull?

Vurderer å kjøpe den, men jeg klarer ikke smaken av Redbull :)

Skriv en ny kommentar