hits

Familiesøndag

I dag har vært en skikkelig familiedag, og jeg har prioritert å kose meg med dem til fordel for å sitte inne bak pcskjermen. Jeg startet dagen med en koselig powerwalk i Baneheia med skjønne Eline. Ingenting er som å starte søndagen med en gåtur og skravling med en god venninne. Temperaturen på sørlandet er helt ekstrem om dagen, og det er rett og slett helt nødvemdig å komme seg til sjøen for å kjøle seg ned. Vi dro derfor ned til et herlig sted som min pappa kjente til fra sin barndom. Det var en liten bortgjemt perle, med perfekte badeforhold og nesten ikek folk. Vi koste oss på svabergene et par timer før det var tid for familien Erdviks årlige sommerfest. Hver sommer samles hele storfamilien ute på Skottevik for grillings og kos. Maten er et kapittel for seg selv, og i år var intet unntak. Marinerte kyllingspyd, saftig biff, ostepølser, og vanlige pølser lå på grillen, ovnstekte poteter, ris, bernaise saus, en diger salat med mye godt, tomat/løk stuing, oliven og tre ulike typer dressinger. mengder av frisk frukt og fantastiske kaker ble også servert. Hele slekta var samlet, og jeg blir lykkeligo hjertet av å ha en så stor og fin familie. Tusen takk for en herlig dag. Nå skal søndagskvelden nytes til det fulle før det er klart for en ny arbeidsuke. Denne helgen har vært magisk, og fylt til randen av hyggelige opplevelser. 

Hvordan har helgen deres vært, hva har dere gjort ??

 

Smiiiil maren


7 kommentarer
Benedicte Holsen ♥

Benedicte Holsen ♥

Så vanvittig herlig, koselig og digg. For en flott sommerdag du må ha hatt i dag altså. Så vakkert vær, sunn og god mat, og herlige mennesker man er glad i. Bedre blir det nok ikke ♥ Elsker bloggen din og den personen du er Maren - en enormt inspirerende, sprudlende og motiverende jente jeg ser så sinnssykt opp til ♥

Ser helt fantastisk ut! Utrolig heldig så har så nyydelig vær! Er bare fem tima unna deg med bil..men her er det jo iskaldt! Nyt det :)

Du har en rå sommerform! Eller kanskje det er hele-året-form? Uansett ser du fantastisk ut :)

Vibeke: Så utorlig hyggelig sagt, tusen takk! Jeg har nok mer troen på helårskropp enn sommerkropp :D

lisaskramh: Da er det bare å dra på sørlandstur vettu :D Hiv deg i bilen, og kom til sola :D

Benedicte Holsen: Blir helt rørt jeg, tusen tusen takk for fine ord. Made my day <3

Ja hadde jeg bare hatt friiii fra jobb :)

Skriv en ny kommentar