hits

Vibram fivefingers

Jeg har den siste tiden testet Vibram Fivefingers. Jeg er sent ute med disse fiffige "skoene", og grunnen er at jeg har vært meget skeptisk. Nå sitter jeg her å smiler av skepsisen min, fivefingersene er nemlig helt geniale og jeg er allerede stor fan. Jeg har brukt dem i snart fire uker, og nå føler jeg virkelig at jeg får igjen for å bruke dem. Jeg bruker mine mest til styrketrening, men det er ingenting i veien for å bruke dem til kondisjonstrening også. Merk deg da at dette krever gradvis tilpassing. 

Vibram Fivefingers gir deg tilnærmet den samme følelsen som å trene barfot, og du får involvert hele spekteret av muskler i føttene og bena når du beveger deg.  Med Vibram fivefingers på føttene vil du forbedre balansen, holdningen og styrken i kjernen, bena og ikke minst føttene dine. Du vil redusere faren for skade, og øke prestasjonen din. Jeg bruker dem som sagt mest til styrketrening, og føler jeg får en ubeskrivelig kontakt og kontroll på øvelsene. De egner seg ypperlig til styrketrening, crossfit, løping, gange og sprint. Jeg anbefaler dere å teste dem ut og selv kjenne på forskjellen. Jeg er hvertfall overbevist og kommer til å fortsette å bruke disse under styrkeøktene mine, spesielt på bentreningen er Vibram fivefinger unnværlige. 

 

Smiiiiil Maren


10 kommentarer

Jeg må smile litt av de skoene - ser litt underlige ut :-O

Jeg har ikke prøvd fibefingerskoene - men det skal jeg gjøre

Gøye bilder - gøye sko

Hvor har du kjøpt den lilla strikken som ligger på d ene bildet?

Super blogg!

Skulle likt å prøvd et par slike, elsker å løpe og nå løper jeg med Nike Free Run fordi disse er ganske nære barfotløping!

Jeg bare lurer på noen ting.

Hvor mange ganger i uken gjør du cardio? og hvor lenge ca?

Hvor ofte trener du styrke?

Og er du veldig streng på hva du spiser i ukedagene?

Skjønner ikke helt hvordan de kan være behagelige :P men jeg regner alikevel med at dem ER det! :) hehe..

Hei, jeg har vurdert å kjøpe slike sko, men har tvillingtær. Det vil si at de to tærne på siden av storetåa henger sammen til midt på tæra. Har du noe mulighet til å svare på hvordan det vil bli med slike sko?

Så moro jag letar efter ett par vibram och är så sugen på den. Villa fina du har hittat, vart köpte du dem? Mvh Malin

Skriv en ny kommentar