hits

Klar for en helg på fjellet

Endelig er helgen her og jeg holder i skrivende stund på å pakke baggen. I helgen rømmer jeg til familiens hytte på fjellet. Det skal bli så godt med en helg i frisk fjellluft, langt borte fra alt og alle. Jeg gleder meg til å vandre i fjellet og nyte stillheten. Det er få steder jeg slapper så godt av som på hytta, baggen er straks ferdig pakket og den inneholder kun koseklær, bøker og ullsokker. *smiler* Det er magisk på fjellet nå om høsten, alt er så vakkert og fargene er virkelig nydelige. Jeg kjenner at en helg på hytta er akkurat det jeg trenger nå. Mac´en er selvfølgelig med, vi blogges fra fjellet dere. Ha en nydelig fredag og en fantastisk helg. 

 

Smiiiiil Maren


9 kommentarer

Det er herlig me hytte, jeg er vant til hytte med sjøen, og der finner jeg aller best ro... Men koffert på fjellhytta? Kose seg masse!

Solvor: haha skrev visst koffert farta. Rettelse: pakker i en hvit og grå northface bag ;)

Gud så koselig. Hyttelivet er virkelig helt fantastisk. Misunner deg litt nå. Du må ha en fin helg og kose deg masse på hytten ! :)

Koffert? Står jo bag flere ganger ;)

Kos deg kjære <3 Skulle gjerne vært der sammen med deg!

Lina: rettet på det ;) Hehe <3

Så herliig :D

kos deg mye :)

Så herlig, Maren! Det har du fortjent nå! :) Er så enig med deg; er det noen plass jeg virkelig finner roen så er det på hytta og i fjellet. Stortrives ute i naturen, skogen og fjellet hele året rundt, men er ikke til å legge skjul på at det er noe ekstra med høsten; høstfarger, klar og frisk luft og litt kjøligere. Ingenting som er som en lang fjelltur i herlig høstvær! Kos deg masse, masse og nyt helgen, Maren. Lad batteriene dine til en ny uke. Virker som du har mange baller i luften for tiden. Ta vare på og plei deg selv ;) Riktig god helg :D

Så utrolig mange flotte bilder! :)

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

Lyst til å gå inn å stemme på Nr. 2? :D:D "keep calm and travel safe"

skal på hyttetur i dag jeg også..det er så deilig! :) kos deg:)

Skriv en ny kommentar