hits

Pancake heaven

I morgen er det endelig fredag, og selv om jeg skal tilbringe denne helgen med nesa i pensumbøkene så er det alltid godt med helg. Jeg har planer om å innvie helgen med en saftig pannekakefrokost i morgen tidlig. Inspirasjonen til dem fant jeg i disse deilige bildene. 
Pannekaker trenger overhode ikke være usunne og fulle av sukker, de kan med et par små endringer bli rene helsekosten. I morgen skal jeg teste ut en ny oppskrift som selvfølgelig deles med dere hvis den blir vellykket. Mens vi venter på helg og pannekaker kan dere kose dere med disse deilige inspirasjonsbildene. I dag har jeg vært på universitetet fra morgen til kveld, og har derfor ikke så mye sporty input til dere i dag. Jeg satser på en solid styrkeøkt i løpet av helgen slik at jeg kan dele litt treningsmotivasjon med dere. Nyt torsdagskvelden og gi meg gjerne en liten kommentar på hva dere synes om min nye header og nytt design her på bloggen. 

 

Smiiiil Maren


23 kommentarer

når skal du skrive innlegget om leppene dine? :)

johanne: Innlegget om leppene mine? Hvorfor i all verden skulle jeg skrive et innlegg om dem?

For en VAKKER side - dellikat rett og slett

Jeg elsker pannerkaker :D Veldig fint design og header :)

Herlighet det såg godt ut!

Så sykt rå header :D Den gjorde virkelig bloggen til en fryd å komme inn på! Du er helt fantastisk vakker og du gir meg så mye motivasjon i til å ta sunne valg i hverdagen! Du må ha en helt magisk utstråling, for den vises så godt på bildene av deg!

Klem fra beundrende fitness-jente!

Den ryggen på midtbildet! Flott du er!

Såååå fin bloggen ble :))

Flink du er :)

Herlig inspirasjon, nydelig design!

Det gjorde seg med nytt desing!! Mye mer innbydende:)

desginet ble sååå fint! Perfekt for deg :)

Kjempe fin header!!

kjempefint design:)

Mm, de pannekakene så herlige ut! I dag har jeg hatt en skikkelig beinøkt på spicheren, nå sitter jeg å spiser havregrøten min også skal jeg snart bort på UiA for ukas siste forelesninger! Den nye headeren din er kjempefin!! Love it!! Vil gjerne se flere av bildene du tok på den fotoshooten! :)

Lena Strømmen

Lena Strømmen

Ufattelig fint design!:) elsker headeren, guuud du er så nydelig!

Likte den nye headeren veldig godt, du er ei nydeleg jente/dame :) sååå fine bilder av deg, du har all grunn til å vere stolt av kroppen din og den du er- og det håpar eg at du er :) Ha ei super helg, skjønne Maren!! :)

Klem Silje

åååååå!! NAM sier jeg bare! Så helt himelsk ut :D Og veldig fint design og veldig stilig header! :D digger deg - veldig motiverende blogg!

Så fin header - og generelt design! Ble glad av å komme inn hit nå :D

Ellers får du ha ei riktig god helg med lesing. Mi helg består av akkurat det samme. Er det anatomi du leser? Jeg har anatomieksamen på torsdag. :/ Oææ.

NYDELIG header og layouten er helt fantastisk! Liker at innleggen er bredere og at bildene blir større også.

Må bare si at ryggen din ser utrolig AMAZING ut på headerbildet!

En ting til: Jeg har sett deg mange ganger på UiA og spicheren, men tør aldri si noe for vet ikke hva jeg skal si, men jeg har fulgt bloggen din lenge nå :D haha, litt sjenert kanskje

Skriv en ny kommentar