hits

Styrkeøkt og matfest

I dag har jeg vært langt utenfor min egen komfortsone, jeg har nemlig hatt muntlig fremlegg med etterfølgende utspørring fra forelesere og opponentgruppe. Kjære vene som jeg gruet meg, og fy søren så mye jeg har lest. Puh!! Det har vært noen tøffe lange dager, med lite søvn og mye lesing. Det er godt å ha en unnagjort, men desverre er det tre eksamner før jeg kan senke skuldrene. Jeg velger å fokusere på den ene som ble unnagjort i dag, det gikk nemlig veldig bra. Så er det bare å bøye nakken, og stå på videre!

Jeg feiret det gode resultatet i dag med en styrkeøkt. Ja for meg føltes det faktisk som en feiring. Jeg elsker å trene, og nå i eksamensperioden får jeg overhode ikke trent så bra som jeg ønsker. Lesing blir prioritert og det går desverre utover styrkeøktene mine. I dag føltes det derfor som det eneste riktige å feire med en solid styrkeøkt på ben og rygg. Jeg startet økten med et drøyt kvarter på foamrolleren. Det gjør virkelig undeverker for bena, og jeg kjører enkelt Ass to gras i knebøyen etter en runde med foamroller.I dag ble det følgende øvelser:

 • Dype knebøy
 • Strakmark
 • Nedtrekk
 • Pullups
 • Sittende roing

 

Etter trening var det avgårde til Høyer for noen timer jobbing. Nå er stumpen endelig plassert i soffaen etter over tolvt timer på farten. Middgen som akkurat ble fortært skulle jeg virkelig ønske jeg tok bilde av. Den bestod av:

 • 4 store fiskekaker - Jacobs utvalgte
 • 200g krydderlaks, 
 • Et helt brokkolihode
 • 2 gulerøtter, 
 • Et halvt salathode, 
 • Mais, agurk, tomat, 
 • Stekt sopp & løk 
 • 3 kokte egg. 

 

Jeg måtte ha to tallerkner for å få plass til alt. Nå er jeg så mett at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg selv *ler*. Jeg varmet fiskekakene, laksen var ferdig fra ferskvaredisken, grønnsakene ble dampet, eggene kokt, soppen og løken ble stekt, salat og agurk ble kuttet opp før jeg toppet det hele med mais. Walden Warms honey dijon dressing som tilbehør. Steike for en fest for ganen!

 

Smiiiiil Maren

 

19 kommentarer

Du er virkelig inspirerende =)

Ha en kjempeflott dag=)

Husk å melde deg på bloggkonkurransen min om du ikke allerede har gjort det =)

Lena Strømmen

Lena Strømmen

fyttisteike, det er kveldsen/middagen sin det!

Gratulerer med vell overstått eksamen!! :) kunne du hatt, når du har tid, vist noe av det du gjør med foamrollern? Jeg har prøvd litt, men veit lissom ikke helt hvordan teknikken egentlig skal være! Hvor det andre beinet skal være osv ;)

Litt av ein middag :D Ha ein suuuper kveld!

Lena Strømmen: haha, ja det skal jeg love deg! Super digg:)

theresekristina: Hehe ja;) nå skal det sies at to av fiskekakene forsvant i bilen på vei hjem fra butikken og to av eggene forsvant mens jeg tilberedte maten.

Hei. Du jeg lurer litt på hvor mye man bør spise når man trener? For jeg føler jeg bare legger på meg uansett hva jeg gjør! Trener ca 4-5 dager i uka (volleyball, løping og litt styrke) men føler meg bare stappet uansett hva jeg gjør! spiser ikke så mye alltid da tiden flyr av gårde og plutselig er det 6 t siden sist måltid! Tror du man kan legge på seg av å spise for lite?

Skal siies at det ble litt av en middag ja! ;) Må ha smakt nydelig etter den dagen din!

video når du foamroller! vil og klare ass to grass :)

Hahaha, jeg elsker at du spiser så mye mat! Kjenner meg såå godt igjen! Mye mat <3

Flink du er som klarer å kombinere en så travel hverdag med imponerende trening! Kunne ikke du lage en video, evt vise med bilder hvordan man bruker foamrolleren?

Klem til deg

Anne-Sofie: hihi godt vi er flere :-)

Gratulere med vel overstått første eksamen! Og JA til trening som feiring...OG MAT! Heeelt enig i at det er en god feiring! :D

Knebøy er det beste som fint :D

Gratulerer med eksamen :)

May Lærke Vang Sybrandt: ENIG :D

Solvor: Tusen takk :D føles godt - bare 3 igjen nå :)

Tone: I fix!!! Takk for tilbakemelding :)

Skriv en ny kommentar