hits

ÅRETS TRENINGSBLOGG


Det er med stor glede vi kan informere om at DU er en av semifinalistene i kategorien Årets treningsblogg."

 

Jeg mottok en fantastisk fin mail i går hvor det stod at FITLIVING er nominert, og nå videre til semifinale i VIXEN BLOG AWARDS!! 

Jeg kan nesten ikke tro det - smilet går hele veien rundt her. Så utrolig stas. Tusen tusen takk til de som har nominert meg, jeg blir helt rørt av sånn jeg. Nå er jeg altså videre til semifinalen, og med deres hjelp kan jeg nå helt til finalen. Dersom dere har lyst å stemme på meg til årets treningsblogg så kan dere gjøre det HER.

 

Jeg setter så pris på at hver og en av dere i det hele tatt er innom her på bloggen, og nå hadde jeg blitt uendelig glad for deres stemme <3 

 

Et ekstra stort smil fra en overrasket og takknemlig frøken

 

 

40 kommentarer

Vet du om du får noe om du vinner? Har stemt jeg ;)

Oi, grattis!!! Stemme avgis nå. :-)

Så utrolig bra Maren! Du har en kjempefin og inspirerende blogg :) jeg lurer bare på hvorfor du sjelden svarer på spørsmål om f.eks hvor du har kjøpt ulike treningsklær, er det bevisst eller bare fordi du ikke har tid til å svare? Snakker kun for meg selv her nå altså. Ofte finner jeg inspirerende bilder og fine treningsklær her og da er det litt kjedelig å ikke få svar på hvor de er fra :)

Ha en fin lørdag!

Julie: nei huff , det var ikke bra, og overhode ikke meningen! Kan ikke huske å ha fått noen spørsmål ang klær som jeg ikke har svart på. Beklager! Var det noen spesielle klær du tenkte du? Svarer mer enn gjerne:):)

Veldig fortjent, har vore inne og stemt på deg :D

Bare for å først blande meg inn i kommentaren ovenfor så har jeg også gjentatte ganger spurt om hvor treningsklærne er kjøpt osv, uten å få svar:(

Men det jeg egentlig skulle si var at det er full fortjent å bli nominert!:D Jeg forstår godt å du ble glad av den mailen, det har du all grunn til! Kjempebra og inspirerende blogg! Du sitter inne med så mye kunnskap :)

Selvfølgelig skal du få min stemme!:)

Ha en fin lørdag videre søteste deg :-)

Klem!

Mette: Det har jeg ikke fått med meg, men som sagt spør gjerne igjen? Hvilke klær er det snakk om? :D Alle klærne på bildene de siste ukene har vært fra Casall. (Eller nike) Ha en topp helg! M

Selvfølgelig får du en stemme av meg! Jeg er innom bloggen din hver dag, og suger til meg all inspirasjon jeg kan få :)

Gratulerer! Vel fortjent :D Ka u begynne å legge ut litt flere matbilder/måltidstips igjen?

Så gøy! Og virkelig velfortjent! Selfølgelig skal du få en stemme :D

Du er helt fantastisk. Du virker så utrolig ekte! Fantastisk å se en blogger som skriver om dårlige dager, dager der du spiser usunt og faktisk ikke gidder å trene. Slik er det med alle, og det er veldig fint å se at du viser at du heller ikke er "perfekt". Stå på, jeg heier på deg :)

Gratulerer med nominasjon, og lykke til! :D

Min stemme går selvfølgelig til deg <3 stemt!

Hei! Jeg er en aktiv 15 åring som nettopp har fått slimposebetennelse i hofta (bare på høyre side). Jeg skal kutte ut mye gåing og dermed også jogging. Men jeg lurte på om du tilfeldigvis hadde noen tips til meg ang. kondisjonstrening da? Er så trist om jeg ikke kan holde på med det :( Løping er den formen jeg liker best, men det kan jeg jo som sagt ikke holde på med på en liten stund. Takk for svar :) Digger bloggen din!

utrolig bra blogg du har, jeg har et spørsmål, hva skal jeg spise og hvordan skal jeg trene for og få flat mage? :-)

Det er en stund siden nå, men fint at det ikke var bevisst, for da kan jeg spørre deg en annen gang jeg lurer og få svar :)

Du har min stemme ;) Gratulerer så masse!!!

Gratulere! Utrolig bra blogg! ;D

Ingen tvil om at du får min stemme, Maren - denne fortjener du å vinne :) heier på deg!

Gratulerer! Skal stemme på deg :D

Jeg stemmer selvfølgelig på deg Maren, du er helt fantastisk og gjør en utrolig bra jobb med å spre glede og inspirasjon om trening og mat! Du fortjener å vinne dette :D

Kult! Gratulerer så mye og lykke til videre :)

Da har jeg stemt på deg :D

Kvikki: Snill du er :D Tusen takk !!

Lillian: Ja dette var gøy :D Tusen takk

Kristine: Åå blir helt rørt jeg :D Tusen takk!!

Karoline: Tusen takk <3

vilblifrisk: :D :D Ja dette er ubeskrivelig morro

Frida: Tusen takk Frida :)

jenta: Pass på å få i deg nok proteiner, og generelt ren / bra mat med høy næringstetthet. Tren tung styrketrening med fokus på baseøvelser, kort-intervaller et par ganger i uken og nok hvile/søvn/restitusjon. Stress skaper kolesterol ( stresshormon i kroppen) som igjen påvirker forbrenningen negativt, så pass på å vær snill mot kroppen din underveis, lytt til den og spill på lag. Og viktigst av alt - lykken i livet er ikke en flat mage! :)

Navn: Så kjedleig å høre, ønsker deg god bedring! Når det gjelder tips til kondisjonstrening ift til din skade så ville jeg hørt med en fysioterapaut som har muligheten til å fysisk treffe deg og hjelpe deg med et treningsoplegg. Det er umulig for meg å sitte her å anbefale deg noe uten å vite noe mer om deg og din situasjon. Så ta kontakt med fysio (evt få en henvisning fra fastlegen din) så vil han/hun garantert kunne hjelpe deg. Lykke til og god bedring. Klem Maren

Mette Ulseth: Tusen takk vennen <3

Vilde: Tusen tusen takk for nydelige ord. De varmet <3

Ingrid: Tusen takk :D

Ida: Absolutt :D gøy at du etterspør det!

Dina: Så herlig:D Tusen takk

ingunn: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar