hits

Flightmode

I dag gjorde jeg noe jeg aldri gjør, og som jeg kanskje bør bli flinkere til å gjøre. Jeg satt iphonen i flightmode, og stengte hele den sosiale verden ute i noen timer, og vet dere hva, det var skikkelig deilig. I dag er været like nydelig som i går, og siden jeg måtte på jobb i går og ikke fikk kost meg i sola var det ingen tvil om at været måtte nytes i dag. Jeg sov lenge, og spiste en god frokost før jeg la ut på tur. Jeg startet turen i Ravnedalen, og fortsatte over i Baneheia. Jeg ble helt satt ut av det synes som møtte meg der oppe. Vannet lå blikkstille, og gjenspeilet himmelen, solen strålte fra skyfri himmel og det var ikke et vindpust. Det beste av alt var stillheten. Jeg fant frem iphonen og satte i gang med knipsningen da det plutselig slo meg at dette vil jeg faktisk nyte 100%, jeg har lyst å være tilstede her og nå, og jeg vil ikke tenke på at dette passer perfekt til et blogginnlegg, en mms eller en snapchat. Jeg satt derfor på flightmode, og hele resten av turen koste jeg meg helt uten forstyrrelser, og helt uten tanker om at dette burde jeg ta bilde av eller dokumentere. Disse to bildene fikk jeg knipset tl dere, før jeg bestemte meg for å slå av telefonen. Bildene gir ikke bra nok inntrykk av hvor nydelig det var der oppe, men dere får hvertfall en liten følelse av hvor vakkert det er i Baneheia.

Vel hjemme ble det et lite kvarter med uttøyning. Dette er noe jeg jobber veldig hardt for å bli bedre på, og må stadig minne meg selv på at det er smart å tøye ut, og løsne opp. Denne kroppen er stiv som en tømmerstokk, og jeg kjenner at det faktisk begynner å begrense meg i andre styrkeøvelser. Så nå er det skjerping, og fokus settes på triggerpunkt / foamrolling og streching. 

I dag er jeg faktisk planløs og det er så godt. Jeg tenker å rusle ned mot sentrum å kjøpe litt frisk frukt, noen nye magasiner og kjøpe en kaffe latte etter hvert. Sola stråler som sagt, og jeg har bare lyst å være ute. 

Hva er deres planer i dag?

 

Smiiiiil Maren


14 kommentarer

Det skjønner jeg, er faktisk veldig deilig og bare ta pauser inni mellom! :)

Det der syns jeg hørtes både fornuftig og deilig ut!

Jeg har hatt en kilometer gå trening i dag, så har vi spist deilig gryterett. Resten av dagen skal jeg ligge på ryggen og lese en god roman ;-)

Åh, det hørtes så behagelig ut å stenge av tlf og bare nyte roen :)

Jeg har nettopp vært ute og lekt med min nevø , testet pulsklokken med det samme og det er utrolig hva man forbrenner ved å ake og bare ta noen reine øvelser som knebøy,utfall,spenst hopp og planken ute :D

Ha en fin søndag Maren! :)

var fantastisk der oppe i dag, var der og hadde en photoshoot med ei jente! :)

Her har vi vært på tur ute i årets første snøfall med skinnende sol og minus grader :)

fitcouple: Så herlig :)

Katrine- Foto & Fashion: Å så gøy! I dag må ha vært den perfekte dag for Photoshoot der oppe, lyset var jo helt magisk :)

snuppa73: Høres ut som den perfekte søndag:) Jeg ligger selv rett ut iført koseklær og med serier på macen. Slike søndager er det beste. Ønsker deg en nydelig søndag videre <3

Hørtes behagelig ut å bare koble ut verden i noen timer og virkelig bare oppleve den fantastiske naturen!

Dagen min har stort sett gått med til å sove, hadde litt søvn å ta igjen. Ellers har jeg planlagt den kommende uken og nå skal jeg ut å gå en tur i kulden. Ingen ting er som litt frisk luft :)

Kristinansand virker berre magisk på så mange måter!

Vurderer å flytte dit for å studere til høsten, og det har eg virkelig lyst til :)

Ser deilig ut! Ha en nydelig uke, Maren!

Fitliving: Helt sant, lyset var magisk ja! ligger noen bilder på bloggen nå, brukte ikke lyset så bra på disse bildene men kommer noen flere etter hvert :)

Skriv en ny kommentar