hits

SUITS

Slik ser mine dager ut for tiden. I senga, med masse skåler med ulike godsaker, og Suits på skjermen. Jeg koser meg så vanvittig, men jeg får jo ikke gjort noe annet fornuftig. *ler*. Jeg har aldri vært spesielt glad i å ligge stille i flere timer å se på tv, men nå har altså dette serie-syndromet tatt skikkelig overhånd, og jeg nyter timesvis i senga eller sofaen med min dyrbare Netflix. Jeg må bare le av meg selv. Jaja, så lenge jeg kommer meg på forelesning, jobb og trening så skal jeg vel ikke klage, men det begynner å bli komisk hvor mye tid denne serien nå opptar. Dere som har sett den forstår nok hvorfor, serien er rett og slett genial!

I skålene er det oppkuttet kiwi, eple og sharon i den ene, og i den andre er det oppkuttet banan og persimon, gresk naturell yogurt og skyr, topepet med sukrilett og kanel. Jeg hadde også en skål med cashewnøtter, men den forsvant lenge før jeg rakk å ta bildet. Hva er din favorittserie?

 

Smiiiil Maren

28 kommentarer

Ah elsker den serien! Og White collar! :-)

Silje Helen: Ja har fått tips om den, det blir neste serie ;)

det så godt ut!

suits, er det en komi serie? :)

Den står på lista over serier som må sees! Gleder meg :D

Ble jeg frista til å se..eller, hva handler den om, kort fortalt? Har akkurat brukt 5 timer/dagen til alle sesongene av Prison Break - netflix lover :)

Eeeelsker Suits! :D Og ikke minst Harvey ;)

Åhhh. Kjenner meg så igjen. Har begynt å se greys anatomy nå. Man får virkelig heeeelt dilla. Må le av meg selv. :) Man blir avhengig:)

Ser ut som du har kost deg veldig, det fortjener du! :)

Mine yndlingsserier er Pretty Little Liars, New Girl og Orange is the new Black :) Har sett alle sesongene så jeg venter bare på de nye :D

Noke så herlig!

Eg sitter å koser meg med sunn&sukkerfri bringebær-sorbet mens eg leser gjennom blogger. Serier er ikkje heilt min greie, men kosestund er, hihi :)

Ah,det beste som er er og krype ned i en stol og se på serier i lang lang tid!

Jeg har et lite spm. Jeg har veldig lyst til å bestille meg en Better Bodies tights, den helt vanlige, men det står at den er lav i livet foran. Er den mye lavere en fek. 2xu tightsen eller blir det noe av det samme? :)

The Carrie diaries!! :-D <3

Heei! :-)

Ville bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg ble skikkelig sjokkert i dag! Kom nemlig over en blogger som er litt mindre kjent, og hun er virkelig prikk lik deg! Dere kunne vært søstre :O Jeg legger ved linken i url-feltet hvis du vil se din tvillingsjel haha :-)

Linn Therese: Hehe, okei. hmm, fant kun en link til Linn therese , og det er vel deg? (Siden du bruker det som navn på kommentaren din)

Så herlig ut :) er ikke Sharon og persimon det samme..??

Hei! Oi, ja, Linn Therese er meg.. merkelig, linken må ha falt vekk den da, eller kanskje det ble slik siden jeg var innlogget på blogsoft da jeg skrev kommentaren. Jeg har gått ut av bloggen nå, men skal se om jeg finner adressen igjen for du må bare se det! :-)

Lene M: Jo det er det :)

Hahaha, ja dette netflixsydromet er skikkelig "farlig" Jeg prøver så langt det går og ikke få det jeg altså!:) Og jeg er litt "heldig" for jeg har et utrolig dårlig internett hjemme, som gjør at det blir hakkete å se på serier fort, så da får jeg sett litt i starten av mnd før nettet er brukt opp!:) Så periodifisering her! Og da ser jeg nå på "Orange is the new black" Den er kjempe gøyal, og definitivt avhengighetsskapende!

Ååå det likna skummelt mykje på mine dager for tida! Haha, godt vi er fleire:) Er storfan av Walking Dead eg, så viss litt grøssing ikkje er avskrekkande på deg, kan eg virkelig anbefale den:) Var fanga fra starten:)

Hvilken gresk yoghurt bruker du? Den store bøtta?:)

Suits er genialt :) ser kjempekos ut det der :D

Jeg har blitt hekta på en serie som heter Scandal :)

Du må se the good wife! Blitt så hektet:) har sett white collar og suits, og vil si at the good wife er best! :-D

Nam såg godt ut! Men er ikke sharon og persimmon det samme? Viss ikke, kan du da forklare meg forskjellen? Hahah på forhånd, tusen takk :)

Prison break er desidert den beste serien jeg noen gang har sett!! Spenning fra start til slutt!! ❤️❤️

Anonym: Ja den er super gøy, sett det meste av den selv :)

Skriv en ny kommentar