hits

Sunn hverdagskos

Sponsede produkter

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har det slik at på mandager er jeg super flink med kosthold, da er det ny uke og ny start. Jeg har ofte en god treningsøkt, og klarer fint å holde meg unna usunhetene. På tirsdagen, og onsdagen begynner det derimot å bli litt verre, og jeg kan kjenne at jeg blri lysten på noe søtt og godt. Jeg har nå funnet en super løsning på det "problemet". Det er noe så deilig som en hverdags-kake. Det er en variant av micro-brownie, bare i gulerot-krydderkake-smak. Kaken er også helt glutenfri. Kan du tenke deg noe bedre?Alt du gjør er å ta 30g av kakemiksen i en skål, tilsett ett egg, 1 ss mager cottage cheese, litt sukrilett og visper det sammen. Tilsett litt vann slik at du får en jevn fin konsistent. Inn i micoren i 1 minutt ca, og vips en saftig og super deilig krydderkake. Jeg serverte denne til familien min, som er relativt skeptisk til mine sunnifiserte retter, og de likte den kjempe godt. Verd et forsøk eller hva ? 

Du finner kakemiksen HER. Jeg bestillte inn storkjøp av den, det er mye penger å spare på det. Merk deg at du kan kjøpe glasur også - med et helt fantastisk næringsinnhold. Hurra for smarte sunne løsninger som gjør at man kan spise kake i ukedagene.  Du kan selvfølgelig lage kaken på vanlig måte, men det tar jo litt ( ikke mye, men litt ) lenger tid. Jeg er ofte slik at hvis jeg har lyst på noe søtt så må jeg ha det innen noen få minutter, og da passer denne super raske kakevarianten helt perfekt. 

Har du testet noen av Easy living sine produkter? Kom gjerne med dine tips til hvordan produktene kan brukes. 

 

Smiiiiil Maren

8 kommentarer

Jeg har ikke testet de ut enda.

Det må prøves, har aldri prøvd mikrokake før, er litt skeptisk selv, men virker som en kjapp og enkel måte å få i seg kake uten å måtte lage hele. Har ikke prøvd easyliving sine produkter, men nå som vi storhandler på proteinfabrikken må de komme med i en bestilling en gang :)

Har testet brødet og knekkebrødet. Likte de dessverre ikke 😟

Kath: Ikke? Jeg spiser det daglig ( i de periodene jeg er flink å lager opp mye) og synes det er så digg. Så kjedelig da :(

Er storfan av Easy Living!:) Perfekte enkle løsninger for en sunn og næringsrik kvardag, og DET liker vi!:)

Nam! dette skal jeg prøve imorgen! :-D

Elsker krydderkaken, den er farlig god!!! Når du lager den, lager du den med olje, slik som det står på pakken eller bytter du det ut med kesam eller lignende?

Skriv en ny kommentar