hits

Sunday

Søndagsmorgen, OL på tv, familien er samlet, nytraktet kaffe, søndagsfrokost med ferskt brød, egg, og masse godt pålegg. Dette kaller jeg kvalitetstid, og slike morgener er det beste jeg vet. Jeg elsker kosestunder, og spesielt om morgenen. Jeg har funnet noen inspirasjonsbilder som inspirerer meg til å legge litt ekstra innsats i å gjøre morgenen koselig. Kanskje de kan inspirere dere også?
Nyt søndagen kjære lesere, senk skuldrene og kjenn på hvor godt det er å nyte en fridag. Bruk tid på dem du er glad i, og legg en liten ekstra innsats i dagens frokost. Med små enkle grep kan måltidet bli så mye hyggeligere. Kutt opp litt frisk frukt, eller unn deg noe ekstra godt. Det er viktig å ta vare på de små hverdagsgledene. 

 

Smiiiil Maren


6 kommentarer

Kjempe inspirierende bilder! :)

Kjempe fin blogg! Ta gjerne en titt innom interiørbloggen til mamma å legg igjen en kommentar! Hun fortjener det virkelig!----->Villavindheia.blogg.no

Hei!

Hvordan lager du kokosmelk ris??:) har du andre forslag til bruk av kokosmelk??:)

Så sant det du skriver! Starta dagen med en herlig frukost sammen med min kjære :) Egg, nytrekt kaffi, frisk frukt, masse grønnsaker, stearinlys, radioen surra i bakgrunnen og regnet plaska ute... sjarmerende Søndagsmorgen :) Ha en fin dag, Maren!

Herlige bilder :-) Ble sykt sulten av å se de :-D Fortsett med å poste inspirerende bilder, og gjerne skriv om kilder til motivasjon!

For noen herlige bilder! Håper du har hatt og har en fin søndag, fine deg! :-)

Skriv en ny kommentar