hits

Uventet vinterferie

26.02.2014 - 21:51 6 kommentarer

Jeg må bare beklage sen oppdatering, det var vært en lang og innholdsrik dag. I kveld har jeg bare småryddet  og kost meg i leiligheten. Flyttet litt rundt på ting og funnet min stil på det hele. Jeg var ute hos søte Kristine hos Gave og Interiørhuset igjen i dag, og lånte med meg en haug av ting. Bilen min var overfull når jeg kjørte hjem. Planen var å låne med meg alle tingene jeg vurderte, for så å velge ut et par ting og levere resten i morgen tidlig. Vel, den planen gikk rett i vasken. Når jeg kom hjem og fikk alt med meg opp i leiligheten ble det helt umulig å velge, alt passet så fint inn. Så vet dere hva, jeg beholder absolutt alt! Nå er så og si alle tingene i leiligheten fra Gave og interiørhuset. Sånn går det når man har en veninne med verdens deiligste interiørbutikk. Jeg er i praksis nå og trodde derfor ikke jeg ville få muligheten til noe vinterferie på fjellet i år. I dag fant jeg ut at turnusen min gir meg mulighet for en langhelg i slutten av vinterferien. Det betyr at jeg får hele fire deilge dager på hytta med fineste familien. Min storebror, svigerinne og lille niese skal også være med, og ingenting gleder et tantehjerte mer enn en langhelg med lille skatten. Da er det altså kun en liten uke til jeg sitter slik som dette igjen. Godt plantet i sofaen på hytta, iført ullundertøy fra topp til tå. Aaaah det gledes! 

Er det noen av dere som har vinterferie? Skal dere noe spennende?

 

 

Smiiiil Maren

6 kommentarer

mariagasland

26.02.2014 kl.21:54

Kos deg masse på hytta!! :)

piml - Photo Is My Life

26.02.2014 kl.21:58

Du er så utrolig pen!

fitliving

26.02.2014 kl.22:55

piml: Så koselig sagt, tusen takk :)

fitliving

26.02.2014 kl.22:55

mariagasland: Takk, gleder meg :D

vireiser

27.02.2014 kl.02:12

Det er skremmende hvor glad du blir i tantebana dine. Da lurer jeg på hvor glad jeg kommer til å bli i mine egne barn. Hyttekos virker koselig. Jeg skal til Tokyo :)

Lene

27.02.2014 kl.12:42

For en fin genser! Gleder meg til å se mer av leiligheten :) Kos deg så mye på hytta! Jeg skal bare jobbe å lese pensum ;)

Skriv en ny kommentar