hits

Morgenstund

Jeg er på plass i min nye leilighet, og jeg koser meg så. Jeg kan endelig nyte min faste morgenstund med kaffe, god morgen Norge og alenetid. Det er så herlig! I dag startet jeg dagen med min favoritt frokost, og en stor kopp kaffe før jeg dro ut på en liten joggetur i mitt nye nærområde. Nå bor jeg jo ved sjøen, og det er bare så idyllisk. Det er noe magisk over det å ha muligheten til å starte dagen med en frisk joggetur lang svabergene. I dag droppet jeg musikken, og nøt lyden av måkeskrik og bølgeskvulp. Jeg tror jeg har forelsket meg i mitt nye næromårde. Det er hvertfall ingen tvil om at jeg vil trives her. I dag tok jeg på meg trenigsklær med en gang jeg stod opp, da er det så mye enklere å komme seg på trening. Nå er både morgentur og lunsjen unnagjort, og jeg skal straks komme meg avgårde for å få unna litt ærend. I dag står vaskemaskin og diverse småting på handlelisten. Jeg har fri fra praksis i dag, fordi jeg skal ha jobbehelg. Det betyr at jeg skal være på omsosrgshjemmet både fredag, lørdag og søndag. Jeg trives godt i praksis, og når jeg får fri både i dag og mandag så tenker jeg at jeg fint skal klare en jobbehelg. 

Nyt torsdagen kjære dere. 

 

Smiiiil Maren

9 kommentarer

Den så kjempefint ut, ha en fin dag :)

Noke så herlig å bu med sjøen! Gleder meg til å sjå meir av leiligheten og området der du bur, om du har tenkt å dele noken bilder sjølvsagt :) ønsker deg en strålende dag videre, Maren - ingen tvil om at du har fått en god og sprek start vertfall :D

Herlig! Er så godt å få unnagjort treningen! :)

Er denne yoghurten bra/sunn? http://www.lindahls.no/produkter/yoghurt/gresk-yoghurt.aspx?altTemplate=ProductPageMobile

Hva er best av tyrkisk og gresk osv? :-)

Elsker bloggen din! Stå på :-)

Virkelig herlig å se ditt positive sinn og hvordan du får meg (og sikkert mange andre) til å bli glade selv! Hadde et par negative tanker i hodet akkurat nå kjente jeg, men visst søren får ikke de ta overhånd! Takket være DEG! Ha en helt super torsdag søte deg! Du fortjener virkelig det beste :-)

Gleder meg til å se mer av leiligheten :) Herlig kjøkken :)

Gratulerer så masse med innflytningsklar leilighet :) Så deilig når ting er på plass, god følelse! Forstår godt du ikke klarte å velge mellom alle de nydelige tingene de har der ute i Søgne, virkelig verdt å ta turen fra byen og ut. Hvor er det du har kjøpt leilighet i byen?

Kunne du laget et innlegg om laktosefri og sunne alternativer til mellommåltider?

Liker!! La oss snart få se mer av leiligheten din! * venter i spenning*

Skriv en ny kommentar