hits

Mandag

Ny uke står for tur, og jeg kjenner at det er jeg faktisk veldig klar for. Jeg er godt i gang med min deload uke, og er faktisk på fjerde dagen. Det eneste jeg har gjort av trening er rusleturer i solen, og en liten apekattøkt på en lekeplass med en herlig gjeng på lørdagen. Jeg kjenner at energien kommer snikende tilbake, og jeg kjenner at jeg får en kribblende følelse i kroppen, jeg gleder meg virkelig å kjøre på for fullt igjen. Flere av dere har spurt om jeg kan dele programmet mitt fremover, og det kan jeg selvfølgelig. Jeg liker å benytte meg av kunnskapsrike mennesker for å legge opp treningen så bra som mulig. Jeg er personlig trener selv, men når det gjelder min egen trening så har jeg lett for å sluntre litt unna når det er mitt eget opplegg. På løpedelen av treningen min vil jeg benytte meg av Triatlon-athlet og løper Sondre Risdal Solheim, og når det gjelder styrketreningen vil jeg fortsette å få hjelp fra Coach Gunnar Strand Jackobsen. Jeg har samarbeidet med Gunnar i flere måneder nå, og trives utrolig godt med måten han legger opp treningen på. Mange forbinder Gunnar kun med fitness, men han tar altså i mot helt vanlige kunder også. Jeg vil selvfølgelig dele øktene mine med dere underveis, veldig gøy at dere er engasjerte og ønsker å følge med. Flere av dere har spurt hvilket løp jeg ser for meg å løpe, og det har jeg faktisk ikke helt klart å bestemme meg for enda. Jeg snuser litt på Oslo maraton, men vi får se. Jeg blir fremdeles helt kvalm bare av tanken. *ler*

Solen fortsetter å glittre over Kristiansand by og jeg gleder meg til å ta en rusletur i solen etter jobb. Bildene over er fra gårsdagens tur med en god venninne. Da gjenstår det bare å ønske dere en deilig mandag. Jeg fortsetter å la meg imponere av alle bidragene til #marensapekatter, herligfred så mange spreke og flotte jenter det er der ute! Keep up the good work, dere er så inspirerende!!

 

Smiiiil Maren

8 kommentarer

utrolig stilige bilder! :D

Så spennende! :) Jeg vil gjerne se deler av programmet ditt! Hadde selv tenkt å løpe halvmaraton men har desverre fått tretthetsbrudd i kneet, så ikke annet enn litt styrke og spinning her, kjipt!

Ha en kjempe fin mandag :)

Å så godt å høre at energien er tilbake! Bra du lytter til kroppen, og det å gå tur i solen er jo så koselig og deilig!

Deload uke er utrolig viktig, og syntes du er flink som tar så godt vare på kroppen din. Du er en flott inspirasjon for oss andre. :-)

Når tenker du å avslutte #marensapekatter-konkurransen ? :D

Birgitte: den ruller og går, trekker vinnere underveis. Tenker kanskje å trekke første til søndag :)

Hei! Vil først takke for at du gir så mye motivasjon og glede gjennom bloggen din :) Også lurer jeg på om du kan komme med noen tips til løpsbasert styrketrening? Skal delta på et løp selv om bare en måned, og trenger tips til god løpstrening :-D ha en super dag!

Skriv en ny kommentar