hits

Ny sofa

I går hadde jeg som sagt familien på besøk, de er så gode og stiller alltid opp. I går satt vi opp min nye sofa, og det ble så fint. Min storebror monterte sofaen så og si alene, mens vi andre skravlet, lo og tullet rundt. Jeg er så takknemlig for han, virkelig en super-bror på alle mulige måter.

Min bror og svigerinne kom også med innflytningsgave og bursdagsgave. de skjemmer meg virkelig bort. Jeg har en favoritt-kopp og det M-koppen min, jeg er så glad i deg, og bruker den hver eneste dag. Nå har jeg også fått M-tallerken og alfabet-koppehåndkle. Jeg bel så lykkelig når jeg åpnet pakken, jeg har ønsket meg dette så lenge! I tilegg fikk jeg to kjeramiske kniver. De er helt magiske, og så sykskarpe at det nesten er skummelt. Det er en drøm å kutte diverse råvarer nå. Den perfekte gave! Tusen tusen takk <3

Når dere leser dette er jeg ute å morer meg med 23 jenter i utdrikninslag til verdens fineste Tone. Været i Kr.sand er helt insane i dag, og det er virkelig sommertendenser med strålende sol og 18 grader. Vi har så mye morro på dagsplanen, og jeg har virkelig gledet meg til denne dagen. 

 

Smiiiil Maren


22 kommentarer

Fin sofa - selv kunne jeg aldri hatt så lys sofa - men har ellers hvite møbler :)

Så fin sofa :) Hvor er den kjøpt? :)

Så lekker

For en lekker sofa - gratulerer :)

Wow - så flott. - gleder meg med deg 😃

For ein fin sofa og for ein flott gave :D Håpe du storkosa deg i dag!

Hvor er sofaen fra? Den var superfin! :-)

Så fin sofa! Lyst og fint!

Lurer på en ting; har du sånn ca. peiling på hvor mye protein du får i deg i løpet av en dag? Jeg er selv veldig redd for å få for mye i meg, med tanke på nyrer Osv. Sikkert et dumt spm, men tenkte jeg kunne høre siden du sikkert har lært litt om dette gjennom PT utdanningen din :-)

Ha en fortsatt fin helg i fin været :)

Kjempe fin var sofaen. :) Håper du har hatt en fin helg :)

Hvor er denne lekre sofaen fra? Holder på å innrede leilighet selv :D

Malene: Den er fra bohus, kan skrive modell senere når jeg kommer meg hjem ;)

Mai: Tusen takk:) Den er fra Bohus

Linda: Tuseb takk;) Bohus!

Ja du må gjerne skrive modell ;-)

Fant du ut av hva modellen var? ;-)

hvor er bordet fra? Det var så innmari fint! Hilsen intreør-freaken som har fått egen leilighet i Tønsberg fra 1-august. Jippi!

Hvilken modell er dette? :) veldig fin!

Ida: Det er to små bord fra IKEA som jeg har satt sammen bare :)

Anne-Merethe V Ovesen

Anne-Merethe V Ovesen

Hei. Kjempefin sofa du har. Hvor er denne kjøpt og hva heter fargen/stoffet? Har lenge lett etter en slik sofa, og denne er akkurat passe lys i fargen. Håper på svar. Mvh Anne-Merethe V Ovesen

Mona Kristine

Mona Kristine

Heisann :) Kjempe fin sofa :) Hva heter modellen??

Skriv en ny kommentar