hits

Motivasjonskampanje

Annonse

Jeg stikker innom for å tipse dere om at Proteinfabrikken kjører en 10 dagers motivasjonskampanje, hvor de har supersalg på masse varer. Her snakker vi opptil 80% rabatt! Jeg synes det er en super ide å kjøre en slik kampanje for å booste motivasjonen vår nå frem mot sommeren. Kampanjen inneholder flere av mine favoritter, blandt annet Diet protein, og Fourstar protein, som jeg ser har kommet med en ny og spennende Tropisk smak. Jeg ser for meg at den er super frisk og fin nå mot sommeren. Perfekt å blande i smoothies! Omega 3 finner du også på salget, til 80% rabatt. De sukkerfrie marshmellowsene er også super digge, så har du ikke prøvd dem anbefaler jeg å teste dem ut.  Ellers er det en haug av andre proteinpulvere og andre godsaker med i kampanjen, så her kan alle finne en favoritt. Dere kan sjekke ut hele utvalget ved å klikke dere inn på Proteinfabrikkens nettsider HER. 

 

Smiiiil Maren

 

7 kommentarer

Takk for tips, jeg kjøper vitaminer og mineraler herfra - så flott med gode tilbud :)!

Flott med gode tips - takk, takk

Jeg har alltid lurt litt på dette med proteinpulver. Er det ikke lettere å få i seg nok proteiner i den vanlige kosten (ved å spise egg, cottage cheese, gulost etc) istedenfor å kjøpe proteinpulver som ekstratilskudd? :-)

Flott tilbud - takk for tips

wow, dette må jeg sjekke ut :) proteinfabrikken har jo mange gode produkter :)

Maria Skancke: jeg er absolutt for at man skal få i seg proteiner fra kosten, kontra et pulver. Selv fokuserer jeg på et proteinrikt kosthold, og tar sjeldent proteinshake. Hvis jeg tar det så er det evt direkte etter trening hvis det er lenge til jeg får i meg noe mat :) det er overhode ikke vanskelig å dekke proteinbehoved ved å spise egg, kjøtt, kylling, meieriproukter osv. Helt enig med deg ;)

Skriv en ny kommentar