hits

Sommersnacks

I går hadde jeg besøk av en god venninne. Jeg hadde lyst å servere noe friskt og enkelt, valget fallt på oppkuttet frukt og bær, med Yoplait vanilje yoghurt. Det trenger ikke være super fancy selv om man har gjester og skal kose seg. Spesielt nå på sommeren synes jeg faktisk frukt, bær og enten yoghurt-is, vanilje kesam eller yoghurt er noe av det beste å servere. 

Hva synes dere? Ser ikke dette både friskt, enkelt og godt ut? Det beste av alt er at det tar maks fem minutter å dandere slike fat. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan ha på fatene dine. jeg varierer fra gang til gang. Ofte liker jeg å ha en liten skål, eller et par eggeglass plassert på fatet som jeg fyller med cashewnøtter, eller andre typer nøtter. Gojibær og kakaonibs er også helt supert å ha som småsnacks ved siden av. 
Smiiiiiiil Maren


13 kommentarer

mm nam! Ser absolutt herlig ut og er jo en mye sunnere variant som sommersnacks iforhold til is, chips og annet.

Så superdigg ut! Mye gøyere å få servert herlig frukt enn chips og sjokolade og slikt synes jeg, da "må" man liksom ta litt, selv om man ikke har lyst på usunne ting akkurat der og da.

nammm der så godt ut !

Så lekkert

Fristende, med stor F! Finnes jo ikke bedre enn oppskjært frukt og fruktsalat om sommeren :) Et smart og ikke minst sunt alternativ til kos! Kan sannelig ikke påstå at dette ikke virker innbydende :D Og yoghurtis som du nevner, heelt magisk :) Ha en fin torsdagskveld :)

Jeg elsker frukt! :-D Og Vannmelon er en av favorittene, samtidig syns jeg det er mye artigere å spise det når jeg vet hvilke næringsstoffer de inneholder, det gjør at jeg føler meg kjempesunn :-) Bare kom med mer matinspirasjon ;-)

Ser du ikke har tatt av skallet på kiwien her, kan man spise dette? :)

Har du smakt dobbel null med kokos? Den er så god!!

Frida: Ja den er super god, men vanilje er fremdeles min favoritt ;)

Katrine: Jeg gjør det ja, hehe. Bare pass på å vaske den godt først :)

Iselinn Andersen: Ikke sant, helt enig ;)

Skriv en ny kommentar