hits

Gla´nyhet

Flere av dere viste stor entusiasme når jeg delte bildene fra AFPT sin fantastiske fagsamling Calisthenics & Street Workout. Flere har spurt når en ny fagsamling vil komme, og vet dere hva? Nå er ny dato publisert!! 24 oktober vil det igjen bli arrangert kurs!! Datoen ble publisert i går, og jeg er allerede påmeldt. Haha. Helgen gikk bare så alt for fort, og jeg har lyst på mer. Så da er spørsmålet, hvem blir med meg på neste kurs? Jeg har i tilegg en liten gla´nyhet, jeg har nemlig klart å lure frem en aldri så liten rabattkode til dere. 


Legg igjen en liten kommentar på at du ønsker rabattkoden, så sender jeg den til deg. Det er begrenset med plasser på kurset, så jeg ville ikke ventet så alt for lenge med å sikre meg en plass. Det er faktisk flere av oss som deltok sist som hat lyst på en helg til, vi er så hekta! Calisthenics og Street Workout har ekspolodert som treningsform, og det blir bare mer og mer populært å bruke sin egen kroppsvekt i treningen. Jeg fryder meg over dette, og teller ned dager til neste kurs. Jeg kan nesten ikke vente til å oppleve enda en helg med så masse ny kunnskap, så mange kule øvelser og så vanvittig mye inspirasjon og treningsmotivasjon samlet på en helg. Dere kan lese mer om Calisthenics og Street Workout kurset HER. Har noen lyst å være med meg på kurs? 

 

 

Smiiiiil Maren


30 kommentarer

Å så gøy!! Hvor mye er rabatten på? Og jeg er bare 17 (blir 18 i november), er jeg for ung eller har alder ingen ting å si? Høres ut som en fantstisk mulighet og du har jo vært flink til å reklamere for deg når man ser det gode humøret ditt på bildene <3

om noe helt annet; hvor er de treningstoppene dine fra? De ser utrolig gode ut...

Hei Maren!

Jeg vil gjerne ha rabattkode, for dette VIL jeg være med på =D

Takk for at du sprer positivitet og gode ord i hverdagen, jeg liker så godt å lese bloggen din, det er alle sider av livet, og et virkelighetsnært bilde av det du gir oss, og det setter jeg pris på!

vil gjerne ha rabattkode :)

Hei! Jeg vil gjerne ha en rabattkode! Ser så gøy ut! :)

Celine Kongerød

Celine Kongerød

Jeg vil veldig gjerne ha rabattkoden da det høres kjempegøy ut å delta :-)

Ja! Vil være med :) Men kreves det noen forkunnskaper eller lignende innen denne formen for trening? Har trent svær lite med egen kroppsvekt fra før, men trener jevnlig vanlig frivekt styrketrening :)

Jeg og sosteren min vil gjerne ha koden :D

er i syden sàa derfor jeg skrive saa rart. haha

klem

kommer du til å selge noe av bb klærne dine? :)

Hvor organiseres denne fagdagen? Kun Kristiansand eller også andre plasser i Norge? Finnes det andre arrangementer der kroppsvektøvelser er i fokus? :-)

Susanne: neinei det er i Oslo, og det er en hel helg , ikke kun en dag:) Trykk på linken for å lese om kurset :)

Linda: Koden er MEC14 Så gøy at dere har lyst å være med!!! Gleder meg noe helt vilt til å leke apekatt med dere:):)

Ida: Nei :) Du er der jo for å lære. Dette blir så bra!! Koden er: MEC14

Anonym: Selge dem? Hmm, de er jo brukt så det tviler jeg sterk på. Hehe

Celine Kongerød: Hurra :D Jo flere, jo bedre! Vi kommer til å bli en super gjeng!! Kode: MEC14

Martha: Jippi :D Dette er så kult jenter!! Tidligere har det nesten bare vært gutter og nå strømmer det på med jenter. Helt rått :D Kode: MEC14

siri: KULT!!!! Gleder meg til å se deg på kurs, og leke apekatter sammen ;)
Kode: MEC14

theresekristina: Ikke sant, bli med da vel? ;)

Hanne: Supert, for dette VIL jeg ha deg med på også ;)
Kode: MEC14

Kine: Den turkise er fra H&M, og den lilla er fra Casall, og den svarte er fra Nike :)

Julie Almestad Sævik: Det er super gøy :D bare å hive seg med på morroa :)

FrøkenFitness: Neida, du kan være med vettu :) Koden er: MEC14, og den gir deg 250kr avslag på prisen. :)

Hei skjønne, sprudlende Maren! Har du fortsatt en fungerende rabattkode til dette kurset? Jeg har så vanvittig lyst til å melde meg på, ser supergøy ut! :-)

Anine: Ja selvfølgelig :) koden er: MEC14

Hei igjen, Maren :) Jeg fikk ikke rabattkoden til å virke, jeg, tenkte bare jeg skulle si fra til deg om det! Ikke at det gjør noe altså, nå er jeg påmeldt, og gleder meg stort!

Anine: Åå men da skal jeg fikse det. Men du fikset sånn at du fikk rabatt likevel?

Anine: Sjekket opp nå, og koden skal være MEC14

Så rart! Kanskje det bare skjedde en feil, eller at det ikke fungerte med den betalingsmåten jeg valgte eller et eller annet :-) Fikk ikke fikset rabatt, men det gjør ingenting, nå gleder jeg meg bare til kurs, hehe!

Skriv en ny kommentar