hits

Riviera-Tapas

I går hadde vi en utrolig koselig kveld med nydelig hjemmelaget Tapas. Det er fordelen med å bo i et stort hus, kontra hotell, vi har muligheten til å lage fantastiske måltider. I går var det altså Tapas på menyen og vi lagde en hel haug av retter. Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus, grillet kylling, stekte dadler med bacon, mozarella & tomat salat, ovnsbakte poteter med olje og havsalt, hjemmelaget hvitløksbrød, aiole, scampi i sweet chilli saus, bruchetta med ost, brucetta med rød pesto, honningmelon og skinke, oliven, fransk fårepølse og en diger salat med mye godt. Med andre ord ble det et enormt måltid på oss, og vi koste oss ved bordet i flere timer. Tapas må være det desidert beste jeg vet, det er så godt å sitte å snackse og kose seg lenge med bordet. Vi hadde også rosé vin fra en lokal vingård som noen fra gjengen besøkte tidligere på dagen. Etter maten ble det sofakos med chips, sjokolade, nøtter og kos til sent på kveld. Det er magisk å sitte ute til langt over midnatt og gradestokken fremdeles viser godt over 20 varmegrader.  

Etter maten ble det sofakos med chips, sjokolade, nøtter og kos til sent på kveld. Det er magisk å sitte ute til lant over midnatt og gradestokken viser godt over 20 varmegrader. Dette Rivieralivet altså, det passer meg helt perfekt. Smiiiiiil Maren

 

10 kommentarer

Å, det så herlig ut! Så fin du er :-) kos deg masse videre!

Åå, så mye god mat, nam!

Ser ut som du koser deg :D

Jlb - Jannelb: Tusen takk <3

Bulk Up: ja gjett om, Nyter virkelig livet her nede :D

IM: Mmmm :) Tapas er så herlig!

Hei! Ser ut som et nydelig sted! Er det et sted dere leier, eller er det deres? :) - Er det mulig for andre å leie stedet en ferieuke eller to? :) Ønsker deg og dine fortsatt fine feriedager! :)

Så flotte omgivelser, og en nydelig jente. Skulle gjerne hatt dine muskler og motivasjon. Jobber med saken, men det er ikke så lett alltid. KOoooooos deg videre og nyyyyt ;)

Vakre omgivelser :D

Nå er det over 20 om natta i Norge også...

Skriv en ny kommentar