hits

Hjem

Ååå, nå føler jeg på den deilige følelsen av "Hjem". Hjem-følelsen er en søt liten intern sak i min familie. Jeg har nemlig brukt det ordet om koselige ting helt siden jeg var bitte liten. Alltid når vi hele familien var samlet og vi gjorde noe hyggelig, koste oss med noe god mat, så en film sammen, spillte kort eller bare var sammen så uttrykte jeg hvor mye jeg koste meg, og at jeg virkelig følte at dette var Hjem. Det er et uttrykk som sier: Home is where the heart is, og det synes jeg er så fint. For min del så blir det Hjem er der familien er. I kveld kjenner jeg skikkelig på følelsen av Hjem. Jeg har nemlig dratt hjem til familien i kveld for å være der i kveld, og sove over til i morgen.

Jeg sendte en sms til min skjønne mamma og spurte om de hadde lyst på kveldsmat-besøk, det hadde de så absolutt! Når jeg kom hjem til familien var hele bordet dekket av godsaker, og alle mine favoritter. Egg, roastbeef, kalkun skinke, kylling, stekt løk, rekesalat, potetsalat, brie, salat, fetaost, et stort fruktfat, ferskt brød og hjemmelagde knekkebrød. Mmmm.Nå skal jeg krype opp i sofaen og se en film sammen med gjengen før det blir en tidlig kveld. Jeg skal tidlig opp på dagsvakt i morgen. Har dere hatt en fin dag i sommerværet kjære dere? Del gjerne litt fra dagen deres med meg i kommentarfeltet, jeg synes det er så koselig å høre hva dere fyller dagene deres med.  

 

Smiiiil Maren


13 kommentarer

Håper du har en super start på den nye uka :)

For en deilig avslutning på dagen!

Sommerkveldsmat på sitt beste :)

Idag har eg fått nyte godværet for første gang i sommer, jobbing og reising er eg ferdig med og eg er virkelig klar for å nyte dagane :) Sol, strand, gode venner, fisking, kveldsbading, smil og latter beskiver kort, men godt en fin dag :)

Wow, nå fristet det veeeldig med kveldsmat :-) jeg jobber hele sommeren, jobber på ARA jeg også ;) det er stille om dagen, og pasientene svetter ihjel i varmen!! Så i kveld dro vi på strandtur med frukt, saft og kjeks i bagen, og vasset litt i vannkanten. Avsluttet turen med softis og masse bringebær-strø! Jeg syns det er helt greit å jobbe om dagen, særlig når man har litt frihet til å finnepå ting - du skjønner sikkerthva jeg mener =)

Bell: Jøss, jobber du på ARA i kr.sand? Da må det vel være på RP-posten tenker jeg, er nemlig langt i fra slik arbeidsdagen ser ut hos oss på Avgiftningsposten. Hehe. Men jeg trives super godt da!! Fantastisk arbeidsplass:) Høres ut som du har hatt en super fin dag. Så fantastisk med vassing i vannet og is! Mmm

Victoria Wisløff: Takk og i like måte :)

Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening: Så deilig! Kos deg og NYT, det har du fortjent;)

Så koselig da :) godt med slike dager :)

Det så godt ut :)

Cathrine Sundt

Cathrine Sundt

Så koselig innlegg :) Fin familie du har.

Jeg er selv på ferie med familien nå og det er sikker 15 år siden sist.

Familietid er kvalitetstid.

Selv har jeg nok ikke vert flink til å sette pris på det før nå i de senere årene :)

Kos deg :)

Deilig! Elsker godt dekte bord der man bare kan forsyne seg med det man vil! Helt klart hjemmefølelse!

Det så deilig ut! Jeg dro rett fra jobb for å hente brudekjolen jeg kjøpte i går:) så dro jeg å vasket bilen, og nå er jeg i leiligheten vi akkurat har flyttet inn i og holder på med småting som må ordnes! Ha en fin dag:)

Hvem består familien av?:) Er det kun foreldrene dine eller møtes både du, foreldrene dine og eventuelle søsken ofte til sammenkomster?

Skriv en ny kommentar