hits

Fiskekaker

Middagen i dag ble veldig enkel. Fiskekaker, brokkoli og blomkål. Planen var søtpotetmos og gulerøtter også, men jeg glemte å kjøpe søtpotet og gulerøtter var jeg sikker på at jeg hadde, noe som viste seg å være feil. Middagen ble derfor litt mindre fargerik enn jeg liker det, men godt ble det likevel.

En slik middag inneholder for lite karbohydrater til å være en fullverdig middag i mine øyne. Jeg lagde derfor en skål med havregrøt som nå står til kjøling i kjøleskapet. I kjøleskapet har jeg bladet kokosmelk, stevia vanilje, sukrin, litt kardemomme og vanilje proteinpulve. Det blir som vaniljepudding, helt nydelig! På den måten får jeg både en fullverdig middag, godt påfyll av karbohydrater etter trening og en søt dessert. Perfekt eller hva?
Det er søndag og jeg nyter en kosekveld i sofaen. Jeg unner meg derfor enda en liten dessert, en skål med bær (som skal toppes med vanilje kesam) og en sjokolade proteinbar. Jeg har også handlet inn epler, druer, honning melon, og banan. Det betyr at jeg har alle ingredienser for et deilig fruktfat senere i kveld. Det er fordelen ved å lage en litt sunnere dessert, man kan spise så veldig mye mer. Mmm.Nå gjenstår det bare å finne den perfekte filmen for min kosekveld. I skrivende stund har jeg Drop Dead Diva på i bakgrunnen, og det er stor fare for at jeg blir sittende å se på det i hele kveld. Det var litt tilfeldig at den serien ble satt på en kveld, og nå er jeg faktisk helt hekta. Det er jo nesten litt flaut, men det er faktisk en helt utrolig underholdene og søt serie. 

Har noen av dere sett den? 

 

Smiiiil Maren


7 kommentarer

mm ser ganske godt ut! :)

Ha en fin kveld videre!

hadde vært koselig om du hadde tatt en titt på bloggen min ;)

Flotte og gode tips dette her

Den middagen så veldig god og smakfull ut :)

Det så fristende ut - :)

Hvilke fiskekaker bruker du?

Å det så deilig ut :) elsker fisk og grønnsaker :D spørs ikke om jeg må be meg selv på middag hos noen å spørre etter det :)

Jeg ser på serien, tør nesten ikke sette på den på kveldene lengre, kan sitte i timesvis å se den serien! :) Veldig bra blogg forresten, fast leser!

Katrine: Haha, kjenner meg så godt igjen!

Skriv en ny kommentar