hits

Pull it up!

Inneholder annonselenker

Når jeg fikk pullups stangen i posten var jeg litt redd for at dette kom til å bli sånn som det så alt for ofte blir med hjemmetrenings-utstyr, det blir liggende i en krok og støve bort. Sånn har det heldigvis ikke blitt med pullupsstangen min. Den henger jo der i døren, og hemmeligheten er å ikke ta den ned. På den måten blir det mye enklere å faktisk hoppe opp å ta en pullups eller to når jeg går forbi den. Jeg klarer fremdeles ikke mer enn fem stykker, men jeg jobber meg gradvis oppover. Det blir jo mye enklere nå som jeg har den hjemme, og kan øve rett som det er. Pullupsstangen er fra Proteinfabrikken, og dere finner den HER. 


Shorts Nike  // Sportsbh Nike 

Jeg postet et bilde på Insagram av denne shortsen, og flere av dere har spurt etter den. Jeg kjøpte min på Anton sport, men jeg fikk mail av en leser i dag som sa at de nå var utsolgt der hun hadde vært. Uansett så har jeg lå lett den opp på Zalando, og dere finner den HER. Jeg har den i str M. Den var ikke igjen i blå, men jeg kjøpte den også i rosa, og har nå klikket hjem den lys grå med lyseblå detaljer og den mørkegrå med orange detaljer. 

Hvilken likte dere best?

 

Smiiiiil Maren


18 kommentarer

er shortsen sånn at den glir opp når u løper, eller er den fast nede? Free runnen synes jeg kan gli liott opp+

Like smilande, fresh og blid som alltid :D

God helg til deg, Maren :)

fy søren så flott du er!!!! og slikjeg kjenner deg gjennom bloggen etter hvert, virker du om mulig minst like god inne som utpå. du er virkelig en inspirasjon. setter også vanvittig stor pris på at dette ikke er en "fitnessblogg" med fokus på lav fettprosent og oppskrifter basert på "magiske-jeg-må-google-hva-dette-er-for-noe"-ingredienser

Hvis du vil klare flere reps så funker det som bare det å legge på ekstra belastning og kjøre 5*5!Har 2 dager i uken med ekstra belastning og en med kun egen vekt,funker!:)

Sånn pull up stang må jeg få kjøpt meg. Den er jo ikke så dyr :D

På linken over dukket det opp et shorts fra addidas (sort med 3 rosa streker) har du prøvd den?

Lise: Hmm, nei, men jeg har mye fra adidas og liker merket veldig veldi godt :)

Charlotte Hagen Edvardsen: Nei det er veldig fin pris på den :)

Christine: Mm, gjør det selv også :) funker veldig bra

jernhelse: Nei ååå, nå ble jeg helt utrolig glad her. Tusen tusen takk <3 Denne kommentaren gjorde virkelig dagen min :) Tusen takk :)

Linda Marie Stuhaug: Du er så skjønn du Linda, blir alltid så glad av dine kommentarer :) Takk for at du er innom her, setter pris på deg :) God helgm, kos deg masse. Klem til deg

maria: Jeg har ikke testet å løpe i den enda, men jeg har hoppet rundt som en paekatt, opp og ned i stengene og går rundt på hendene og den har holdt seg helt fint på plass :)

Hvor mange pullups klarer du? :)

minlangehistorie: Med bredt grep klarer jeg ca 5, og smalt grep klarer jeg 6-7 tror jeg :)

Jeg likte godt den med gult / orange :)

Råstilig treningsoutfit, elsker blåfargen! Og energien din nærmest gnistrer gjennom pc'skjermen! Gud, så glad man blir av smilet ditt :D Dette er virkelig en flott inspirasjons- og motivasjonsblogg! Dagen hadde ikke vært det samme uten :)

Måtte du få en fin helg! :)

For et herlig antrekk! Du er så blid, flott og sprudlende. Ha en fin helg videre fiine deg ;*

Skriv en ny kommentar