hits

Today

God morgen. Jeg titter innom på morgenkvisten for å ønske dere en herlig lørdag, og dele dette lille sitatet med dere. Jeg kom over det her om dagen, og likte det så godt. Jeg bruker selv alt for mye energi på å tenke på ting som har skjedd, eller bekymre meg for ting som kommer i fremtiden. Det er bortkastet energi å bekymre seg over ting du ikke kan gjøre noe med, eller ting som du ikke har noen garantier for at faktisk vil skje. Så dagens lille reminder fra meg til dere er å glemme gårsdagen, ikke stresse over morgendagen, og istede sette pris på den gaven du har fått, nemlig dagen i dag! 

Genser - Nike  // Bukse - Adidas

Ha en deilig lørdag dere, gå ut og nyt helgen til det fulle. Gå en tur i skogen, gå på shopping, dra med deg kjæresten eller en god venninne på trening, spis middagen på resturant, dra på kino, ha ost og vin med jentene, dra ut for å danse i kveld, ta med deg dyna ut i sofaen og ha skikkelig filmkveld med popcorn, og smågodt iført pysjamas. Gjør akkurat det du har lyst til, bare fordi du kan. Fordi dette er din lørdag! 

 

Smiiiiil Maren

 

10 kommentarer

Ha en fin dag videre !

Du har veldig ren og pen hud, hvordan renser du/peeler hele kroppen? :)

Mye sant i de ordene der! Man må vel bare trene på å leve etter dem selv om det ikke er det helt enkleste :) Jeg håper du får en nydelig lørdag, Maren! Gjør akkurat det som faller ditt hjerte nærmest i dag :)

Ååå det er så deilig med helg :D Nyt dagen!

Hei! Jeg lurer på hvilken modell sofaen din er, fant et gammelt innlegg om at den er fra bohus, men finner ikke ut modellen.. Synes den er så fin! Skal snart flytte i ny leilighet og koser meg med innredning :) Tusen takk for en inspirerende og flott blogg!

Lekker genser :)))

håper du får en fin lørdag :)

Ikke ofte jeg ser deg med håret løst :) Kjempe fint :) Ha en nydelig Lørdag!

Bulk Up: Hehe, du ser meg jo kun på trening da:) Ikke så mye løst hår der. Hehe. Men tusen takk:)

Spiser du godteri og usunn mat på lørdager? Hvor mye ? og hvor mye er skadelig??

Skriv en ny kommentar