hits

Kreativ morgentur

På dagens løpetur måtte jeg finne frem mine kreative evner. Været her i Kristiansand er rimelig utrygt i dag, og når jeg løp ut i morges oppdaget jeg at himmelen var skremmende mørk, med regntunge skyer. Jeg jogger alltid med telefonen i hånda, og hadde det begynt å regne hadde det vært over og ut for min fine lille Iphone. Jeg har alt på den telefonen, og det hadde vært så kjipt om den skulle dø fra meg i regnværet. Skyene ble mørkere og mørkere, og jeg begynte å bli rimelig stresset for at himmelen skulle åpne seg og slippe et lite hav av vann ned over meg. Jeg måtte derfor finne frem mine kreative evner. Midt inne i skogen på Odderøya ( som er det veldig populært turområde her i Kr.sand ) fant jeg en spøppelkasse, jeg så at den var en søppelpose som stakk litt ut, og det var da ideen kom. Jeg rev løs litt av posen, og surret det rundt telefonen min. Jeg festet posebiten med en hårstrikk, og vips hadde Iphonen fått sin egen regnfrakk. Jeg må le av hele påfunnet, men det funket faktisk helt supert. 

Nå er jeg trygt tilbake i sofaen, og skal kose meg med en frisk lunsj. I dag gjør jeg det enkelt, og spiser akkurat det samme som jeg hadde til frokost. Cottage cheese, vanilhe yoghurt, bær og nøtter. Jeg skal ut på lunsj i sentrum litt senere, men jeg måtte likevel ha litt påfyll etter løpeturen. Nå må jeg hoppe i dusjen her, og gjøre meg klar for en regnvåt tur til byen. Regn eller ikke, denne lørdagen skal nytes med go´jentene mine. Ha en deilig dag dere.

 

Smiiiil Maren


12 kommentarer

Hahah kreative deg :D Mmm det såg nydelig ut! Ha ein super lørdag vidare :)

Hehe genialt :D Var førstemann på gymmen idag btw :D Helt alene i 1,5 time hehe :D

Bulk Up: Good job!! Tror jeg tar meg styrkefri i dag:):)

theresekristina: I like måte :):):)

Oioioi er du helt sikker? :P Blir vel rastløs til tusen :P

ganske så smart du :D håper du får en fin treningsøkt :)

Haha, måtte le litt når jeg leste om ditt kreative påfunn! Etter mange turer med min kjære iPhone surret inn i en plastpose på toppen av drikkebeltet gikk jeg nylig til innkjøp av en sånn mobilgreie til å ha på armen! Fungerer overraskende bra og telefonen holder seg tørr for både regn og svette! :-) God helg!

Så smart :) ha en fin lørdag

Så smart! Har vert i samme situasjon sjøl, men er så heldig å ha hund så da har jeg også alltid en bæsjepose på lur:P

Mm, så godt! Hvilken nøtteblanding bruker du? :)

Kreativt! Men jeg har et spørsmål angående dips. Hver gang jeg gjør dips får jeg veldig vondt i brystet, og jo flere jeg gjør, jo værre blir det. Så jeg vet rett å slett ikke hva jeg skal gjøre med det.. noen ideer?

Skriv en ny kommentar