hits

Must have

O.M.G, jeg er forelsket - i en sko! Har dere sett noe så fresht? Den er så delikat, og modellen er helt fantastisk fin på foten. Den finnes i flere fargekombinasjoner, men jeg har forelskjet meg helt i denne. Dere kan se alle fargene HER. 

 

Så da spørsmålet dere, skal - skal ikke ? 

 

Smiiiiil Maren

 

20 kommentarer

Rett og slett nydelig :)))

Jeg kjøpte disse skoene i sommer på ferie i USA. Med enormt slitne føtter etter mange dager på dårlige sko, var disse helt fantastiske! Har ikke brukt de til løping eller annen trening, kun korte og lange turer, men til det er de i hvert fall perfekte. De sitter så godt på foten, føles på en måte som en sokk. Og hvis du heller ikke er så glad i "klumpete" joggesko så er disse å anbefale. Jeg tror virkelig ikke du kommer til å angre på disse, beste joggeskoene jeg har hatt. :)

Navn: Ååå nå fikk jeg enda mer lyst på dem :D Jeg tenker å ha dem som en typisk fritidssko, ikke til å løpe i. Så det blir samme bruken som deg. Der tror jeg rett og slett at jeg ble overbevist :) Er de normale på størrelsen ?

Anna: Ja sant , de er vakre :) Så de på en jente på treningssenteret og de sitter bare så perfekt. Som en sokk :D Hehe

Bestill!! Det har jeg gjort :D

Anie: Ja kjenner at jeg faktisk må ha dem!! Gøy:) den du også fargen eller ? Ser litt på de turkise også jeg

Kjøpte de i lille og rosa æ :) Har hatt blå før, men aldri hatt lilla, så då blei det sånn :) Satsa på at de kommer t oppstart av gruppetreningstima fra 1.september :D

De såg gode ut:) Ble nok like forelsket som du der:D

Jeg føler selv at mine joggesko blir for tykke og klompete, så desse såg helt perfekte ut for meg. Behagelige også! Får bare sette igang sparingen, hehe..

Jeg sikler etter de turkise! Så freshe! Elsker Nike Free's <3 God helg!

Har hatt de skoene siden mai :) kjøpte de da jeg var i Paris ! Kan med hånden på hjerte si at de er de beste skoene jeg noen sinne har gått i :)

Navn: Åå så bra :) normale på størrelsen ?

Hei :)

Har bare et spørsmål jeg lurer på, siden jeg ikke finner svaret på nettet (kan ha letet dårlig også).. Jeg har akkurat kjøpt meg BCAA. Jeg tar det rett etter trening, men lurer på om man skal spise etter man har tatt bcaa? Eller burde man vente for.eks 30 min med å spise etter jeg har tatt det? Håper du kan svare meg på dette :) Klem!

SKAL! Jeg har de i gule. De er litt brede, men de passer perfekt for mine føtter iallefall.

Digger skoene!:)

SKAL! Jeg kjøpte disse fra zalando i hvit i sommer, og jeg E.L.S.K.E.R. dem! De er litt små i str. Jeg bruker vanligvis 39, men kjøpte 40 og det var flott! Hadde nok holdt å gå opp 1/2 str, men Nike har ikke 39 1/2 og da ble det 40.

Tror jammen jeg skal kjøpe meg et par i en fresh farge også! Hvitt er litt sart i regnvær.. De sitter helt fantastisk på foten, og er som en sokk med litt såle. Har ikke brukt de til løping, kun jobb og fritid, men han gått maaaange tusen skritt i dem, og du kommer ikke til å angre :-D

Jeg har mine i 38, som er den størrelsen jeg pleier å ha, så selv syns jeg de er normale i størrelsen, nesten litt store (har nok noe med at de er så "stretchy" å gjøre). Venninnen min prøvde mange forskjellige størrelser (hun kjøpte 2 par) og syntes først 1/2 str større enn hun pleier å ha var passe, men så prøvde hun de i 1/2 str mindre enn hun pleier å ha og da syntes hun de satt bedre. Men så leser jeg på kundevurderingene på zalando og over her at folk syns de er små i størrelsene, så blir nesten litt forvirret selv. Så om de har enkel og gratis retur på zalando ville jeg nesten anbefalt deg å kjøpe tre forskjellige størrelser, en som er det du pleier å bruke også et par lavere og høyere størrelse, så får du prøvd ordentlig. For selv syns jeg virkelig de er bittelitt store i størrelsen, men når jeg leser så mange som sier de er små blir jeg litt redd for å anbefale deg feil. Nå gjorde jeg deg sikkert superforvirret, det beklager jeg:)

Lekre - ønsker meg

De lyse grønne - de var nyyyyyyyydelige - har bestilt :D

De grå var lekre - delikate :)

Anna: ja sant de er fine ? Veldig lysten på de selv også!!

Skriv en ny kommentar