hits

Happy Monday

Jeg har en rimelig hektisk dag i dag, med forelesninger, møter, trening og koselige planer i kveld. Jeg elsker hektiske dager, jeg blir faktisk mer effektiv av å ha det litt travelt. Jeg starter opp som PT på Solsiden PT senter denne uken, og skal klargjøre en god del før jeg begynner å ta i mot mine første kunder. Jeg gleder meg så vanvittig til å starte opp igjen, det føles virkelig som en bit faller tilbake på plass i livet mitt. Dersom du bor i Kristiansand, og kunne tenke deg å vite litt mer om hva jeg kan tilby deg som Personlig trener, så send meg mer enn gjerne en mail på: marenerdvik@hotmail.com. 

Jeg er helt overveldet over alle de supre havregryn-tipsene deres. Jeg ble så inspirert at jeg lagde opp havregryn og satte dem klart som overnight-oats i kjøleskapet i går kveld. Nå har de stått å godgjort seg i hele natt, og jeg gleder meg veldig til å smake på dem til frokost. Tusen takk for tips, dette ble gjort på ren inspirasjon fra dere. 

Jeg stikker innom igjen litt senere for å oppdatere dere på dagens treningsøkt, og dele litt matinspirasjon. Jeg hadde bare lyst å titte innom dere nå på morgenen også, for å ønske dere en herlig dag, og en fin ukestart. Dere vet hva jeg alltid sier - Make the best of it! 

 

Smiiiil Maren


10 kommentarer

Del gjerne oppskrift på Overnight Oats med oss ;) Min superenkle, som har vært frokosten min de siste ukene, er: 40-50 g store havregryn blanda med melk eller vann og ca 100 g tyrkisk yoghurt. Inn i kjøleskapet over natta og blandes med en halv boks skyr (blåbær/skogsbær) på morgenen. Nyt! Og havregrøten ellers: 40-50 g store havregryn kokes i vann i ca 10 min. Blandes med ca 100 g cottage cheese og toppes med kanel. Enkelt og godt. Håper dette også kunne være til insp :-)

God Mandag til deg, spreka :D

Håper du får en strålande start på veka!

Linda Marie Stuhaug: Tusen takk, og i like måte :)

Jeg også er frelst på "overnattet" grøt, hihi. Er stadig på jakt etter nye varianter å teste. Ville bare tipse om denne artikkelen, med 5 varianter jeg skal prøve ut.

http://www.godt.no/#!/artikkel/23271878/Kj%C3%B8leskapsgr%C3%B8t%3A+Fem+frokoster+som+er+klare+n%C3%A5r+du+st%C3%A5r+opp&xtor=CS1-2-23271878[Kj%C3%B8leskapsgr%C3%B8t%3A+Fem+frokoster+som+er+klare+n%C3%A5r+du+st%C3%A5r+opp]

Foreløbig har jeg laget den med peanøttsmør, kanel og mandler, og den var utrolig god :)

Ha en flott mandag og ny uke !

jeg vil ha kroppen din maren :) får ønske meg slik i bursdagsgave :)

beste følelse når bitene er tilbake :)

fulgt med deg en stund -og du virker utrolig inspirerende!!

lykke til med planlegging og ny kunder , dem er super heldig :)

ha en sprek uke !!

Navn: For en koselig melding å våkne opp til, tusen takk :) Ha en super dag.

That six-pack..... <3

Hei :)

Hvor er der rosa tighsen kjøpt? Nydelig

Skriv en ny kommentar