hits

Blue, baby Blue

På fredag fikk jeg en pakke i posten med masse deilige blå treningsklær. Jeg bestillte klærne fra Zalando, og ble så positivt overrakset når jeg så fargen i virkeligheten. Blåfargen var så sterk og så fresh. Jeg har denne tightsen i både grå og svart fra før, og jeg digger den! Jeg var litt skeptisk til å bestille den i knall blå, men jeg tok en sjanse, og det er jeg virkelig glad for nå. Den er bare så kul!! Dette er ikke sponsede produkter, eller reklame, kun noen nye favoritter i treningsgarderoben jeg hadde lyst å dele med dere. Tightsen finner dere HER, singletten HER, og sportsbh HER. Alle plaggene er fra Nike. 

Jeg har kun lekt meg på trening hele uken og helgen var intet unntak. Jeg har virkelig blitt glad i ringene og tauet vi har på Solsiden treningssenter. Jeg kan ikke så mye enda, men ved prøving, lek og litt feiling så finner jeg stadig nye stunts og moves i både ringene og tauset. En ting er hvertfall helt sikkert. Det er helt sykt morsomt!Hva synes dere om klærne? Kule eller litt for crazy i fargen og mønsteret? 

 

Smiiiil Maren


 

15 kommentarer

Fargen passet deg virkelig bra!:)

de var kule, og gir sikkert mye treningsmotivasjon når dem ligger hjemme i eget klesskap skapet! :)

Jannicke Elnæs: Hehe, ja det hjelper med litt farger i treningsgarderoben :D

Dødskul tighst! Hvordan er den i str. ? :)

Andrea: Den er helt normal i størrelsen :)

Nydelig farge

Hei Maren. Lurte på om du har en oppskrift på sunne pannekaker (evt. havrepannekaker) som ikke inneholder f.eks. proteinpulver og sukrin?

Elsker bloggen din, du er stor inspirasjon:) Keep up the good work:D

Skikkeleg kule!!! Og den fargen kler deg veldig godt☺️

Kule klær :) Har den toppen selv, syntes den både er litt kul og fresh :) Du nevnte i et tidligere innlegg at du skulle forsøke å finne igjen den (mørke)grå tightsen på internett, har du lyktes i å finne den? :) Hvilket merke er den fra (evt modell) ?

Lin: Det er samme modell som denne blå. Tror den heter nike performance Legend tights. Jeg finner den kun i blå og svart (Direktelink i dette innlegget) men desverre ikke i grå :-/

Sjukt fint! I hvilken størrelse har du tightsen? :)

Synes de var dødskule :D elsker slike crazy klær :) ikke bare vanlig svart tights og topp

Maria: jeg har den i xs :)

JATAKK seier berre eg!

Elsker slike freshe farger på treningskle, det er jo en motivasjon i seg sjølv :)

Gaaad for en flott fysikk:) Og alltid like blid på alle bilder. TRENINGSGLEDE:) Ha en fin uke:)

Skriv en ny kommentar