hits

God morgen Oslo

Her har dagen akkurat startet med coffee to go, og et deilig solskinn. For et fantastisk vær! Jeg hadde helt glemt å kjøpe kaffe i går, og måtte derfor ut tiiiidlig i dag morges for å få meg min faste dose svart gull. Kaffen koste jeg meg med i leiligheten, med den fineste utsikten. Jeg bor i toppetasjen, med en helt nydelig utsikt.  Selv om det var tidlig, så var det litt hyggelig å ha en morgentur ut for kaffe, det er liksom noe spesielt med det å se en by rett før den våkner til liv. Nå er det på tide å starte dagen ordentlig her. jeg ville bare titte innom for å ønske dere en nydelig lørdag. jeg håper fremdeles på at noen av dee har lyst å dele helge planene deres med meg. Jeg synes jo det er så gøy å høre litt hva dere driver med. 

 

Smiiiiil Maren14 kommentarer

Så koselig morgen :) Håper resten av dagen din blir bra! Denne helgen skal jeg være med på Stoltzekleiven Opp som er her i Bergen. Grugleder meg :D

Jeg skal arrangsjere jobb fest med en gal frisør gjeng og følge i dag. Men først er det jobb i 6 timer. Og retten som blir servert i kveld er enkelt og greit tacosalat med melonkrem :)

Det er bra du har fint vær når du først er i Oslo :) Kaffe må til om morgenen. Kos deg masse idag :)

Rolig helg for min del :-) Jobb i dag, og fjelltur i morgen! Ha en fin dag, Maren :-)

Jeg har allerede vært ute på en liten morgentur, som du sier er det utrolig deilig å rusle rundt i byen før alle andre har våknet. Spesielt i strålende sol. Nå er det frokost før jeg skal bort og trene litt styrke. Og senere i dag blir det shopping med en venninne og bursdagsfeiring :)

Kos deg masse i Oslo! Er jo herlig vær i dag også, så kan jo ikke bli annet enn en fatastisk lørdag :D Selv skal jeg i hele tre bursdager, først til niesen min på 11 år, så til ei venninne en tur, før jeg drar til ei annen venninne :) Blir en sosial og bra lørdag! Stor klem :)

Deilig! Ser herlig ut! :) Vet ikke om jeg har fått med meg hva du skal i oslo??

Min lørdag består for det meste av skole, huff! Skal sitte å jobbe med obligatorisk innleveringsoppgave i politikk! Kan du tenke deg noe så kjedelig! ;-)

Jeg savner Oslo litt når du legger ut slike bilder. Jeg bodde i Oslo i 4 år før jeg flytter til kr.sand nå i aug :-)

Kos deg masse i helgen ;D Du bor jo på en amazing plass!

Så deilig ut!

Her skal lørdagen brukes til en by tur og en treningsøkt.

Før det er lørdagskos, nyt dagen i fine oslo

Klem

Etter alt for mye trening den siste tiden har jeg nå fått treningsforbud i fem dager, og selv om det blir en utfordring har jeg bestemt for å nyte det til det fulle! Så i dag blir det spa på meg og mine kjære mor. Ønsker deg en super helg i Oslo!!♥

Idag blir det spontantur til Tyrkia med min stemor og småsøsken:-) Blir godt å komme seg bort fra regnvær og en liten pause fra studiene en ukes tid! Kos deg så masse i Oslo flotte du:-) Elsker bloggen din!

Har startet dagen med en kanonøkt på Crossfiten :-).

Resten av helgen er det kos med familien,jobbe i hagen,matlaging, kaffebesøk. I kveld blir det "sofatjeneste" og et lite glass vin :-).

Her går dagen til sykepleiepensum, ikke den beste helgeaktivitet, men det må til ;) Senere blir det en treningsøkt, før en avslappende hjemme lørdagskveld <3

Håper du har det helt topp i Oslo! :) :)

hei. hva veier du og hvor mange kalorier inntar du daglig siden du (har en fin kropp, som ikke er for tynn men samtidig mye muskler)

Ida: Du jeg vet faktisk ikek svaret på noen av de to spørsmålene. Jeg veier meg ikke, og jeg teller ikke kalorier :)

Skriv en ny kommentar