hits

Trappeløp

Jeg har blitt litt hekta på trappeløp i det siste. Både fordi det er effektivt, det er tidsbesparende og fordi det faktisk er litt gøy. Jeg får litt den "rocky-følelsen" når jeg dundrer oppover trappene. Nå skal jeg ikke tøffe meg så alt for mye, fordi jeg løper overhode ikke fort, og jeg holder på å stryke meg etter tredje draget. Heldigvis så har jeg en rimelig sterk vilje når det gjelder trening, som gjør at jeg klarer å pushe meg gjennom alle de planlagte dragene opp trappene. En vanlig økt for meg er rolig jogg i 10 minutter, så 10 trappeløp, og 10 minutter nedjogging. Effektivt, enkelt og gøy - akkurat slik jeg liker det!  Har, eller skal dere trene i dag? Hva står på planen? 

 

Smiiiil Maren


13 kommentarer

Elsker trappetrening selv, å bruker mange forskjellige løpemetoder for og styrke forskjellige områder i kroppen! Love it!!

Hei!

Så fine bilder :-) Trappeløp er absolutt en av favorittene når det kommer til intervaller! Så effektivt, SLITSOMT og gøy :-)

Jeg skal straks på dansetrening, det får bli treningsøkten i dag. Resten av kvelden må nok gå til matte..

Å herlig fred for ei lekker t-skjorte :D

Legday!:) verste økten, men helt klart den beste, hehe

Hvor er de trappene :)

Trappeløp er genialt! Jeg er ikke så glad i å løpe, så da er trappe- eller bakkeintervaller genialt for en effektiv økt ;) Vet dessverre ikke om noen trapper i Trondheim, men har ihvertfall funnet meg en bratt, fin bakke i denne byen!

Dagens trening ble en styrkeøkt på overkroppen! Utrolig deilig å komme seg på trening etter å ha vært syk en uke! :D

Trappeintervaller er fantastisk!

Har spurt før, men lurer på hvor den trappen du løper i er? Og om du vet hvor mange trappetrinn det er ca? :)

Josefine: Hehe, nei aldri tenkt på å telle trappetrinn :D det er liksom en helt vanlig trapp, ikke spesielt lang, bratt eller stor. De ligger like ved kilden.

Mari: Ja du er jo queen av rå intervaller og råskap generelt. Imponert over deg :D

Ahhhhhhhh ditto snuppa! Elsker bare å lese bloggen din, du er en ekte solstråle og det kan jeg like! ønsker meg gjerne en økt med deg og egenvekstrening hvis du er i Oslo en dag altså - hadde vært kult å bli med deg og Lina + min Line!

Hvor er t-shorta di fra? :-)

Den var så utrolig fresh :-)

Tonje: Den er fra den nye kolleksjonen til Swix :)

Skriv en ny kommentar