hits

Juice & Protein-balls

Energien er på vei tilbake, og det føles utrolig godt. Det var garantert smart å ta noen rolige dager, hvor det eneste jeg gjorde av trening var Yoga. Formen er nesten helg fin nå, og i dag fikk jeg en etterlengtet styrkeøkt. Jeg fikk tatt et par bilder under økten, og deler bilder og program med dere i morgen. Etter treningen dro til Will.I.Juice for en Herlig grønn juice og skravlings. I dag fikk jeg også smake på noe jeg har hatt lyst å teste lenge, Chocolate protein balls. Disse er laget av blandt annet, rå kakao, kokkosmasse, dadler, gojibær, og proteinpulver. Dette er virkelig noe av det beste jeg har smakt, og jeg skal rett tilbake i morgen for å hamstre inn noen til helgen. En fullstendig fest i munnen! Mmmm. Har noen av dere smakt slike før? 

Denne oppskriften har Will.I.juice funnet på selv med hjelp av to søte veganer jenter. Jeg ser at mange har laget noe lignende, og postet bilder av det på Instagram. Jeg skal få tak i oppskriften helt konkret, og forsøke å lage dem selv. De er bare for gode! Det beste av alt er jo at de består av naturlige råvarer. Snacks som både gjør godt og smaker godt, det kan jeg like! Hvis noen av dere har en oppskfit på slike, så del mer enn gjerne i kommentarfeltet. 

Hva er deres planer for helgen? 

 

Smiiiil Maren


8 kommentarer

ååååh de hørtes kjempegode ut!! naaamnam

Jeg skal en tur til besteforeldrene mine. Jeg har fri på mandag, så da tenkte jeg å finne på noe med bestemora mi, kanskje gå en tur eller reise en plass. Det er alltid like koselig med besteforeldre :)

Gleder meg til oppskrift - de så sykt gode ut og hvis de smakte like bra så blir det gøy å prøve å lage

Heihei!

Jeg har brukt linda stuhaug sin oppskrift :

Ca 4 store dadler (80gr uten stein)

35 gr valnøtter

Ca 1 ss kakao (15 gr)

15 gr valgfri tørrvare (peanøttmel, mandelmel, kokosmel)

En liten svett vann

Så kan du tilsette evt cocosa, gojibær, tranebær, rosiner o.l.

Så kan du rulle kulene i hakkede mandler, kokos, kakao o.l

Knallgode!

Min kresne sønn digger disse 😄

Takk for en kjempeinspirerende blogg, glad du oppdaterer ofte

Mvh

Siv

hei. hva koster en slik grønn juice?

Takk for oppskrift - skal lage i morgen :)))))))))))))))

De ser nydelige ut! Jeg er selv vegetarianer going vegan :D Du må bare sjekke Siljes blogg http://siljesreise.com/nyttige-innlegg/ SÅ mange fantastiske oppskrifter! Du finner garantert masse godt der :) Ha en fin helg! Klem fra Martine <3

Den juicen så fristende ut - har planer om å prøve å lage selv :D

Skriv en ny kommentar