hits

Blåmandag

Inneholder aff. links

Jeg titter kjapt innom for å ønske dere en fin mandag. Blåmandag trenger ikke være en negativ ting, spesielt ikke hvis man har freshe herlige blåtoner som lyser opp en regntung mandag. Jeg fikk lurt inn en liten cardio økt tidlig i dag morges, og selv om mandagen ofte føles litt trøtt og kjip, så ble den plutselig hakket lysere i disse klærne. Her har dere mine blå favoritter:

 Håper mandagen behandler dere bra! 

 

Smiiiil Maren


11 kommentarer

Hei Maren! Jeg bare lurer på om du vet om en plass i Kristiansand der det er mulig å få satt opp et kostholdsprogram? Ha en fortsatt fin mandag :-)

Så frehse fine klær! sterke, freshe farger gjør virkelig noe med både humøret og energien. Håper du får en hærlig mandag :-)

Så flott du er :)

Hei Maren:) veldig fin ig inspirerende blogg:) jeg var innom i will juice baren og prøvde ut de protein sjokko kulene. De var himmelsk gode. Husker du skrev du skulle få tak i oppskriften. Har du prøvd å lage slike selv?

Åååååååååååå så lekre farger :)))))))

Tenkte på deg da jeg leste denne. Du MÅ jo bare prøve den kaka 😀http://www.godt.no/#!/artikkel/23333004/derfor-boer-du-spise-persimon

hvilket kamera bruker du bortsett fra speilrefleks?

nina: Bruker kun speilrefleksen min :)

Du gjør at jeg blir i godt humør :D

Så freshe farger :) Får den blå tightsten ufine, mørkeblå flekker når man blir skikkelig intervallsvett?

Marielle: Løper aldri intervaller i den typen tights. Legend tightsen er litt tykkere i stoffet, så bruker den ikke til å løpe :) perfekt til styrke.

Skriv en ny kommentar