hits

Dropp desserten!

Jeg gleder meg til å få unna siste eksamen, så jeg kan sette i gang med julebagsten, og dele deilige julegodsaker med dere. Jeg skal selv spise masse godt, og kose meg i julen, men jeg skal også droppe desserten et par kvelder. Grunnen til at jeg velger å droppe desserten er at det finnes noen som fortjener de pengene den desserten ville kostet, så mye mer enn meg. La meg fortelle dere om Redd Barnas julekampanje. 

I år har altså Redd barna en julekampanje som setter fokus på hvor lite som skal til for å gi barn skolegang. Kampanjen heter "Dropp desserten", og går ut på at hvis du dropper desserten bare en eneste gang i løpet av julefeiringen, og heller gir den summen desserten ville kostet til Redd Barna (150 kroner), så betyr det at 4 små barn i kambodsja kan få lære å lese. Så utrolig enkelt er det! Jeg kjenner at det rører noe i meg når jeg tenker på at summen til en eneste dessert har en slik verdi for noen andre. Jeg dropper lett en dessert, ja til og med kanskje to nå i desember, og heller lar de pengene gå til å støtte Redd Barnas viktige julekampanje. 


Gir du utdanning - gir du håp!

Det skal altså ikke mere til enn å droppe desserten en eneste kveld i julen, og heller gi den summen til noen som virkelig virkelig trenger det. En dessert = skolegang for 4 barn i Kambodsja. Jeg har bidratt, klikk HER for å bidra du også. 

(Det burde være unødvendig å skrive det, men jeg vil likevel presisere at dette ikke er et betalt innlegg) 

 

Smiiiil Maren 


10 kommentarer

Hei maren:) Hvilken str på tightsene fra run and relax har du? takk for flott blogg!

Flott innlegg! :D

Sjekk gjerne ut det nyeste innlegget mitt, om kosthold og trening:

http://krissjenta.blogg.no/1418160418_trening.html

Så fint innlegg - jeg skal droppe desserten

Vi har så mye i rike Norge - fint initiativ

har sett at du tidligere har vært mye med en gutt, er det din gamle kjæreste?

Anonym: Hmm, veldig spent på hvem du tenker på nå? :)

http://fitliving.blogg.no/1309851928_dagens_treningstips.html

http://fitliving.blogg.no/1310302894_1_r_med_lykke_og_kjrl.html

Hvem er da denne kjekkasen``

Anonym: Haha, dette er 2 år tilbake i tid. Så ja, det er min ekskjæreste og tidligere samboer. Det er vel ca 2 år siden det tok slutt :)

Oja! så hyggelig at du hadde en kjæreste. Holder du på med noen nå for tiden? du har sagt at treningssenteret ditt er ditt andre hjem, hva gjør du på senteret så lenge hver dag? vet at du trener..., men hvor mange PT-kunder har du?

Skriv en ny kommentar